Om du använder Google Chat, besök Google Chat hjälpcenter

Starta en klassisk Hangout

Du kan skicka och ta emot meddelanden med en eller flera personer.

Starta en konversation

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på datorn. Om du använder Chrome-tillägget för Hangouts öppnas Hangouts i ett nytt fönster.
  2. Klicka på Ny konversation Skapa längst upp.
  3. Ange och välj ett namn eller en e-postadress.
  4. Skriv meddelandet. Det går även att lägga till emojis och foton.
  5. Tryck på Retur på tangentbordet.

Ta emot meddelanden

Du styr vem som får skicka meddelanden till dig. Lär dig hur du ändrar inställningarna för inbjudningar.

När du väljer Hangout-fönster:

• Meddelandet markeras som läst. Det innebär att meddelandet inte längre visas i fet stil och din profilbild visas under det senast skickade meddelandet i konversationen.
  • Om du stänger eller minimerar Hangout-fönstret visas inte din profilbild.
  • Andra ser även vilken typ av enhet du använder och om du är online. Läs om hur du ändrar de här inställningarna.