Hangoutin aloittaminen

Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä yhden henkilön tai useiden henkilöiden kanssa.

Keskustelun aloittaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa. Jos käytössäsi on Chromen Hangouts-laajennus, Hangouts avautuu uuteen ikkunaan.
  2. Valitse yläosassa Uusi keskustelu Luo.
  3. Kirjoita ja valitse nimi tai sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita viesti. Voit myös lisätä emojeja, kuvia tai sijaintisi.
  5. Paina näppäimistön Enter-painiketta.

Viestien vastaanottaminen

Voit päättää, kuka voi lähettää sinulle viestejä. Lisätietoja kutsuasetusten muuttamisesta

Kun valitset Hangout-ikkunan:

• Viesti merkitään luetuksi. Tällöin viesti ei enää näy lihavoituna ja profiilikuvasi näkyy viimeisimmän keskustelussa lähetetyn viestin alapuolella.
  • Jos suljet tai pienennät Hangout-ikkunan, profiilikuvaasi ei näy.
  • Muut näkevät myös käyttämäsi laitetyypin ja sen, oletko online-tilassa. Lisätietoja näiden asetusten muuttamisesta