Hvis du bruger Google Chat, kan du gå til Hjælp til Google Chat

Start et klassisk Hangout

Du kan sende og modtage beskeder i en samtale med én eller flere personer.

Start en samtale

1. Gå til hangouts.google.com, eller åbn Hangouts i Gmail på din computer. Hvis du har Chrome-udvidelsen til Hangouts, åbnes Hangouts i et nyt vindue.
  2. Klik på Ny samtale Opret øverst.
  3. Angiv og vælg et navn eller en mailadresse.
  4. Skriv din besked. Du kan også tilføje emojis og billeder.
  5. Tryk på Enter på tastaturet.

Få beskeder

Du kan bestemme, hvem der kan sende dig beskeder. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer indstillingerne for invitationer.

Når du vælger dit Hangout-vindue:

• Beskeden markeres som læst. Det betyder, at beskeden ikke længere vises med fed skrift, og dit profilbillede vises under den seneste besked i samtalen.
  • Hvis du lukker eller minimerer dit Hangout-vindue, vises dit profilbillede ikke.
  • Andre vil også kunne se den type enhed, du bruger, og om du er online. Se, hvordan du ændrer disse indstillinger.