Je foto's en video's delen

Je kunt foto's en video's met andere mensen delen in de klassieke versie van Hangouts. Alle foto's en video's die je hebt gedeeld, kun je vinden in het Google-albumarchief.

Je kunt je foto's of video's ook downloaden met Google Takeout

Een foto of video sturen

1. Ga op je computer naar hangouts.google.com of open Hangouts in Gmail.
  2. Open een gesprek.
  3. Klik onderaan op Foto .
  4. Selecteer hoe je de foto of video wilt uploaden.
  5. Typ een bericht en tik op Sturen . Je kunt een foto ook van je computer naar het gespreksvenster slepen.

Je foto's verwijderen

1. Open op je computer het Google-albumarchief met je Hangouts-account.
  2. Klik op Foto's uit Hangouts.
  3. Selecteer het album met de foto's die je wilt verwijderen.
  4. Klik op de foto die je wilt verwijderen.
  5. Klik bovenaan op Meer Meeren danFoto verwijderen.
  6. Als je het album wilt verwijderen, open je het album en klik je op Meer Meer en dan Album verwijderen. Zelfs als je een foto verwijdert, is het mogelijk dat de persoon met wie je de foto hebt gedeeld, een kopie van de foto heeft opgeslagen.