Je foto's en video's delen

Je kunt foto's en video's met andere mensen delen in Hangouts. Alle foto's en video's die je hebt gedeeld, kun je vinden in het Google-albumarchief.

Je kunt je foto's of video's ook downloaden met Google Takeout

Een foto of video delen of verwijderen

Een foto of video sturen

1. Open de Hangouts-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een gesprek.
  3. Tik onderaan op een pictogram om een foto of video te sturen.
  4. Selecteer de foto of video die je wilt delen.
  5. Tik op Sturen Verzenden.

Foto's en video's verwijderen

1. Open op je Android-telefoon of -tablet het Google-albumarchief met je Hangouts-account.
  2. Tik op Foto's uit Hangouts.
  3. Selecteer het album met de foto's die je wilt verwijderen.
  4. Tik op de foto die je wilt verwijderen.
  5. Tik bovenaan op Meer Meer en vervolgens Foto verwijderen.
  6. Als je een album wilt verwijderen, open je het album en tik je op Meer Meer en vervolgens Album verwijderen.
  7. Zelfs als je een foto verwijdert, is het mogelijk dat de persoon met wie je de foto hebt gedeeld, een kopie van de foto heeft opgeslagen.