Je foto's, video's of locatie delen

Je kunt foto's, video's of je locatie met andere mensen delen in Hangouts. Alle foto's en video's die je hebt gedeeld, kun je vinden in het albumarchief van Google.

Je kunt je foto's of video's ook downloaden met Google Takeout

Een foto of video verzenden

1. Ga op je computer naar hangouts.google.com of open Hangouts in Gmail.
  2. Open een gesprek.
  3. Klik onderaan op Foto .
  4. Selecteer hoe je de foto of video wilt uploaden.
  5. Typ een bericht en klik op Verzenden . Je kunt een foto ook van je computer naar het gespreksvenster slepen.

Je foto's verwijderen

1. Open op je computer het Google-albumarchief met je Hangouts-account.
  2. Klik op Foto's uit Hangouts.
  3. Selecteer het album met de foto's die je wilt verwijderen.
  4. Klik op de foto die je wilt verwijderen.
  5. Klik bovenaan op Meer Meeren danFoto verwijderen.
  6. Als je het album wilt verwijderen, open je het album en klik je op Meer Meer en dan Album verwijderen. Zelfs als je een foto verwijdert, is het mogelijk dat de persoon met wie je de foto hebt gedeeld, een kopie van de foto heeft opgeslagen.

Je locatie delen

Gebruik Hangouts op je telefoon om je locatie te delen. Je locatie wordt alleen gedeeld wanneer je deze naar een andere persoon verzendt. Je locatie wordt met niemand anders gedeeld.