Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa.

Kuvien ja videoiden jakaminen

Voit jakaa kuvia ja videoita muiden kanssa klassisessa Hangoutsissa. Löydät kaikki jakamasi kuvat ja videot Google-albumiarkistosta.

Voit myös ladata kuvat ja videot Google Takeoutilla

Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Muutos koskee kaikkia käyttäjiä. Et voi enää käyttää klassista Hangoutsia useimmilla alustoilla. Lue lisää tästä muutoksesta.

Tärkeää: Et voi enää ladata klassista Hangouts-sovellusta. Jos poistat klassisen Hangouts-sovelluksen Android-laitteeltasi, et voi asentaa sitä uudelleen. Voit jatkaa keskusteluja siirtymällä Google Chat ‑sovellukseenLue lisää siitä, mitä siirtyminen klassisesta Hangoutsista Google Chatiin tarkoittaa.