Kuvien ja videoiden jakaminen

Voit jakaa kuvia ja videoita muiden kanssa klassisessa Hangoutsissa. Löydät kaikki jakamasi kuvat ja videot Google-albumiarkistosta.

Voit myös ladata kuvat ja videot Google Takeout ‑sovelluksen avulla

Kuvan tai videon lähettäminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Avaa keskustelu.
  3. Klikkaa alareunasta Valokuva .
  4. Valitse kuvan tai videon lataustapa.
  5. Kirjoita viesti ja klikkaa Lähetä . Voit myös vetää kuvan tietokoneelta keskusteluikkunaan.

Kuvien poistaminen

1. Avaa Google-albumiarkisto tietokoneella Hangouts-tililläsi.
  2. Valitse Hangouts-kuvat.
  3. Valitse albumi, jossa ovat poistettavat kuvat.
  4. Klikkaa poistettavaa kuvaa.
  5. Klikkaa yläreunasta Lisää Lisääja sittenPoista kuva.
  6. Voit poistaa albumin avaamalla sen ja klikkaamalla LisääLisää ja sitten Poista albumi. Vaikka itse poistat kuvan, sen saanut henkilö on voinut tallentaa siitä kopion, joka säilyy.