Del billeder, videoer eller din placering

Du kan dele billeder, videoer eller din placering med andre i Hangouts. Du kan finde alle de billeder og videoer, du har delt, i Google-albumarkivet.

Du kan også downloade dine billeder eller videoer ved hjælp af Google Takeaway

Send et billede eller en video

1. Gå til hangouts.google.com, eller åbn Hangouts i Gmail på din computer.
  2. Åbn en samtale.
  3. Klik på Billede  nederst.
  4. Vælg, hvordan du vil uploade dit billede eller din video.
  5. Skriv en besked, og klik på . Du kan også trække et billede fra din computer til samtalevinduet.

Slet dine billeder

1. Åbn Google-albumarkivet med din Hangouts-konto på din computer.
  2. Klik på Billeder fra Hangouts.
  3. Vælg albummet med de billeder, du vil slette.
  4. Klik på det billede, du vil slette.
  5. Øverst skal du klikke på Mere Mereog derefterSlet billede.
  6. Du kan slette albummet ved at åbne det og klikke på Mere Mere og derefter Slet album. Selvom du sletter et billede, kan den, du delte det med, muligvis have gemt en kopi af det.

Del din placering

Du kan dele din placering ved hjælp af Hangouts på din telefon. Din placering deles kun, når du sender din placering til en anden person. Placeringen deles ikke med nogen andre.