Kirjautuminen sisään Hangouts-palveluun tai ulos palvelusta

Kun kirjaudut sisään Hangouts-palveluun tai ulos palvelusta yhdellä laitteella, et automaattisesti kirjaudu sisään tai ulos muilla laitteilla.

Jos olet kirjautunut sisään tietokoneella, et ole automaattisesti kirjautunut sisään puhelimella.

Sisään kirjautuminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen hangouts.google.com tai avaa Hangouts Gmailissa.
  2. Anna Google-tilisi tiedot.
  3. Valitse Kirjaudu. Gmailissa klikkaa vasemmalla Kirjaudu sisään.

Jos haluat käyttää Hangoutsia usealla tilillä samaan aikaan, voit toimia seuraavasti:

Kirjautuminen ulos osoitteesta hangouts.google.com

Kun kirjaudut ulos osoitteesta hangouts.google.com, kirjaudut samalla ulos muistakin Googlen palveluista, mukaan lukien Gmailista, Inboxista ja Google+:sta.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen hangouts.google.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Klikkaa Kirjaudu ulos.