Hvis du bruger Google Chat, kan du gå til Hjælp til Google Chat

Log ind eller ud af Hangouts

Når du logger ind eller ud af Hangouts på en enhed,  logges du ikke automatisk ind eller ud af Hangouts på andre enheder.

Hvis du f.eks. logger ind på din computer, er du ikke automatisk logget ind på din telefon.

Log ind

1. Gå til hangouts.google.com på din computer, eller åbn Hangouts i Gmail.
  2. Indtast dine Google-kontooplysninger.
  3. Klik på Log ind. Klik på Log ind i Gmail.

Hvis du vil bruge Hangouts på flere forskellige konti samtidigt, kan du gøre følgende:

Log ud af hangouts.google.com

Når du logger ud af hangouts.google.com, logger du også ud af andre Google-tjenester, f.eks. Gmail, Inbox og Google+.

1. Gå til hangouts.google.com på din computer.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Klik på Log ud.