Sneltoetsen voor Hangouts

Sneltoetsen voor Hangouts-gesprekken

Je kunt de sneltoetsen gebruiken voor berichten in Hangouts.

Schakelen tussen Hangout-vensters
Sneltoets Toetsenbordtoetsen
Naar het volgende Hangout-venster gaan Ctrl + .
Naar het vorige Hangout-venster gaan Ctrl + ,
Het huidige Hangout-venster sluiten Esc
Het laatste geüpdatete Hangout-venster openen of verlaten
(alleen voor Hangouts in Gmail)
Shift + Esc
Berichten opmaken
Gebruik de volgende sneltoetsen voordat je een bericht typt om opmaak toe te voegen.
Sneltoets Vensters Mac
Vet Ctrl + b ⌘ + b
Cursief Ctrl + i ⌘ + i
Onderstrepen Ctrl + u ⌘ + u
Sneltoetsen voor navigatie
Met de volgende sneltoetsen kun je snel navigeren. De sneltoetsen werken voor Hangouts op hangouts.google.com en in Gmail (als je sneltoetsen in Gmail hebt ingeschakeld).
Sneltoets Toetsenbordtoetsen
De focus op het eerste element in de gesprekslijst plaatsen h en vervolgens c
De telefoonmodus activeren (gelijk aan g en vervolgens p) h en vervolgens p
Het menu met Hangouts-instellingen openen h en vervolgens m
Naar 'Gearchiveerde Hangouts' gaan en de focus op de eerste gearchiveerde Hangout plaatsen h en vervolgens a
Naar 'Hangouts-uitnodigingen' gaan en de focus op de eerste uitnodiging plaatsen h en vervolgens i
Naar het Hangouts-zoekvak gaan (gelijk aan q) h en vervolgens q