Tastaturgenveje til Hangouts

Tastaturgenveje til Hangouts-samtaler

Du kan bruge tastaturgenvejene, mens du skriver beskeder i Hangouts.

Skift mellem Hangout-vinduer
Genvej Tastaturtaster
Gå til næste Hangout-vindue Ctrl + .
Gå til forrige Hangout-vindue Ctrl + ,
Luk det aktuelle Hangout-vindue Esc
Åbn eller luk det senest opdaterede Hangout-vindue
(gælder kun Hangouts i Gmail)
Shift + Esc
Formatér meddelelser
Brug følgende tastaturgenveje for at anvende formatering, før du skriver en ny besked.
Genvej Windows Mac
Fed Ctrl + b ⌘ + b
Kursiv Ctrl + i ⌘ + i
Understregning Ctrl + u ⌘ + u
Navigationsgenveje
Du kan navigere hurtigt med følgende genveje. Genvejene virker i Hangouts på hangouts.google.com og i Gmail (hvis du har slået tastaturgenveje i Gmail til).
Genvej Tastaturtaster
Fokuser på første element på samtalelisten h efterfulgt af c
Gå i telefontilstand (samme som g efterfulgt af p) h efterfulgt af p
Åbn menuen med Hangouts-indstillinger h efterfulgt af m
Gå til Arkiverede Hangouts, og fokuser på første arkiverede Hangout h efterfulgt af a
Gå til Hangout-invitationer, og fokuser på første invitation h efterfulgt af i
Gå til Hangouts-søgefeltet (samme som q) h efterfulgt af q