Google Chat ersätter klassiska Hangouts. Besök Google Chat hjälpcenter Om du använder Google Chat.

Radera eller stänga av meddelandehistoriken

När du raderar meddelandehistoriken tas den bort från Gmail och klassiska Hangouts på alla dina enheter. Andra personer i Hangouten kan fortfarande visa historiken.

Viktigt! Besök Aktivera eller inaktivera chatthistorik i Google Chat om du använder Google Chat och inte klassiska Hangouts.

Radera meddelandehistoriken

Viktigt! Besök Aktivera eller inaktivera chatthistorik i Google Chat om du använder Google Chat och inte klassiska Hangouts.

Radera historiken med en person
  1. Öppna appen Hangouts Hangouts på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna en konversation.
  3. Tryck på Mer 더보기följt av Alternativ följt av Radera konversation högst upp till höger.
  4. Tryck på Radera om du vill radera konversationen.
Radera historiken för en grupp

Det går inte att radera historiken för en grupp, men du kan lämna konversationen. Läs om att lämna konversationen.

Om någon sedan lägger till dig i gruppkonversationen igen kan du på nytt se historiken.

Dölj en konversation

Det går att ta bort en konversation högst upp på listan utan att radera historiken.

Dölj en konversation
  1. Öppna appen Hangouts Hangouts på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna en konversation.
  3. Tryck på Mer 더보기följt avAlternativföljt avArkivera konversationer. Om du skickar eller tar emot ett nytt meddelande visas konversationen på listan igen.
Hitta en konversation igen
  1. Öppna appen Hangouts Hangouts på en iPhone eller iPad.
  2. Klicka högst upp på Meny följt av Inställningarföljt avArkiverade konversationer.
  3. Ta tillbaka en konversation genom att trycka på den.
  4. Tryck på Mer 더보기följt avAlternativföljt avHämta konversationen från arkivet längst upp till höger.

Slå på eller av Hangout-historiken

Viktigt! Besök Aktivera eller inaktivera chatthistorik i Google Chat om du använder Google Chat och inte klassiska Hangouts.

När du aktiverar eller inaktiverar historiken ändras inställningen för alla i konversationen. En avisering visas i Hangout-fönstret.

1. Öppna appen Hangouts Hangouts på en iPhone eller iPad.
  2. Välj en konversation.
  3. Tryck på Mer 더보기följt avAlternativ.
  4. Tryck på Historik under Konversation.

Om du använder Hangouts med ett jobb- eller skolkonto kan domänadministratören ställa in och ändra den här inställningen.

Om du inaktiverar konversationshistoriken visas inte kontakterna i konversationen högst upp i sökresultaten i Hangouts och Gmail.