Radera eller stänga av meddelandehistoriken

När du raderar meddelandehistoriken raderas den från Gmail och Hangouts på alla dina enheter. Andra personer i Hangouten kan fortfarande se historiken.

Radera meddelandehistoriken

Radera historiken med en person

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på datorn.
  2. Välj en konversation.
  3. Klicka på Inställningar högst upp i konversationsfönstret.
  4. Välj Radera konversation.
  5. Om du är säker på att du vill radera konversationen klickar du på Radera.

Radera historiken för en grupp

Det går inte att radera historiken för en grupp, men du kan lämna konversationen. Läs mer om hur du lämnar en konversation.

Om någon lägger till dig i gruppkonversationen igen kan du på nytt se historiken.

Dölja en konversation

Det går att ta bort en konversation högst upp på listan utan att radera historiken.

Dölja en konversation

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på datorn.
  2. Öppna en konversation.
  3. Klicka på Inställningar högst upp till höger i Hangout-fönstret.
  4. Klicka på Arkivera konversation. Om du skickar eller tar emot ett nytt meddelande visas konversationen i listan igen.

Visa en konversation på nytt

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på datorn.
  2. Öppna inställningarna:
    • På hangouts.google.com: Klicka på menyn och sedan Inställningar.
    • I Gmail: Klicka på nedåtpilen Nedåtpil högst upp på Hangouts-listan.
  3. Klicka på Arkiverade Hangouts.
  4. Klicka på den konversation som du vill ta tillbaka.
  5. Klicka på Inställningar högst upp till höger i Hangout-fönstret.
  6. Klicka på Hämta konversationen från arkivet.

Slå på eller av Hangout-historiken

När du aktiverar eller inaktiverar historiken ändras inställningen för alla i konversationen. En avisering visas i Hangout-fönstret.

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på datorn.
  2. Öppna en konversation.
  3. Klicka på Inställningar högst upp.
  4. Markera eller avmarkera Konversationshistorik.
    • Markerad: Historiken är aktiverad. Meddelanden visas i Hangouts på alla dina enheter och i Gmail.
    • Avmarkerad: Historiken är inaktiverad. Meddelanden visas endast under en kort tid på dina enheter. Meddelandena raderas utan att sparas.
  5. Klicka på OK.

Om du använder Google på jobbet eller i skolan kan domänadministratören ställa in och ändra den här inställningen.

Obs! Om du talar med någon som använder en annan app för chattar kan det hända att dennes app sparar en egen kopia av konversationshistoriken.

Se och söka efter Hangouts-meddelanden i Gmail

Se dina Hangouts-meddelanden i Gmail

Meddelandehistoriken visas inte i Gmail om du inaktiverar Hangouts-historiken.

1. Öppna Gmail på datorn med samma konto som du använder för Hangouts.
  2. Klicka på Mer till vänster och sedan Chattar.
  3. Öppna en Hangout genom att klicka på den.

Söka efter tidigare Hangouts-meddelanden

1. Öppna Gmail på datorn med samma konto som du använder för Hangouts.
  2. Skriv in:chats och ett ord i sökrutan.
  3. Klicka på Sök Sök.
  4. I sökresultaten visas Hangouts-meddelanden med Hangouts-ikonen .

Om du raderar Hangouts-historiken i Gmail

Om du raderar meddelandehistoriken i Hangouts raderas alla e-posttrådar som är kopplade till Hangouten.

• Meddelanden som raderas i Hangouts läggs inte i papperskorgen.
  • Om du flyttar trådarna till papperskorgen tas meddelandena endast bort från din Gmail-inkorg, inte från Hangouts.