Slett eller slå av samtaleloggen din

Når du sletter samtaleloggen din, blir den slettet fra Gmail og Hangouts på alle enhetene dine. De andre deltakerne i Hangouten kan fortsatt se loggen.

Slett samtaleloggen din

Slett loggen over samtaler mellom deg og én annen

1. På datamaskinen din går du til hangouts.google.com – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Velg en samtale.
  3. Klikk på Innstillinger øverst i samtalevinduet.
  4. Velg Slett samtalen.
  5. Klikk på Slett hvis du er sikker på at du vil slette samtalen.

Slett loggen over samtaler med en gruppe

Du kan ikke slette loggen for en gruppe, men du kan forlate en gruppesamtale. Finn ut hvordan du forlater samtaler.

Hvis noen legger deg til i gruppesamtalen igjen, kan du se loggen igjen.

Skjul samtaler

Du kan fjerne en samtale fra toppen av samtalelisten din uten å slette loggen.

Skjul samtaler

1. På datamaskinen din går du til hangouts.google.com – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Åpne en samtale.
  3. Klikk på Innstillinger øverst til høyre i Hangout-vinduet.
  4. Klikk på Arkivér samtalen. Hvis du sender eller mottar en ny melding, vises samtalen i samtalelisten din igjen.

Vis samtaler igjen

1. På datamaskinen din går du til hangouts.google.com – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Så åpner du innstillingene:
    • På hangouts.google.com: Klikk på Meny og deretter Innstillinger.
    • I Gmail: Klikk på nedoverpilen Pil ned øverst i Hangouts-listen din.
  3. Klikk på Arkiverte Hangouter.
  4. Klikk på samtalen du vil hente tilbake.
  5. Klikk på Innstillinger øverst til høyre i Hangout-vinduet.
  6. Klikk på Fjern samtalen fra arkivet.

Slå Hangout-loggen på eller av

Når du slår loggen på eller av, endres innstillingen for alle i samtalen. Et varsel vises i Hangout-vinduet.

1. På datamaskinen din går du til hangouts.google.com – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Åpne en samtale.
  3. Klikk på Innstillinger øverst.
  4. Ved «Samtalelogg» merker du av eller fjerner avmerkingen.
    • Avmerket: Loggen er på. Meldingene vises i Hangoutene på alle enhetene dine, og i Gmail.
    • Ikke avmerket: Loggen er av. Meldingene vises bare en kort stund på enhetene dine. Etter dette blir meldingene slettet og ikke lagret.
  5. Klikk på OK.

Hvis du bruker Google via en jobb- eller skolekonto, kan domeneadministratoren din angi og endre denne innstillingen.

Merk: Hvis du chatter med noen som bruker en annen chatteapp, kan det hende at en samtalelogg blir lagret i den appen.

Se og søk etter Hangouts-meldinger i Gmail

Se Hangouts-meldingene din i Gmail

Du ser ikke samtaleloggen din i Gmail hvis du slår av Hangout-loggen.

1. På datamaskinen: Åpne Gmail med den samme kontoen som du bruker for Hangouts.
  2. Til venstre klikker du på Mer og deretter Chatteøkter.
  3. Klikk for å åpne en Hangout.

Søk etter tidligere Hangouts-meldinger

1. På datamaskinen: Åpne Gmail med den samme kontoen som du bruker for Hangouts.
  2. I søkefeltet skriver du in:chats etterfulgt av ordet du vil søke etter.
  3. Klikk på Søk Søk.
  4. I søkeresultatene vises Hangouts-ikonet for alle Hangouts-meldinger.

Hvis du sletter Hangout-logger i Gmail

Hvis du sletter en samtalelogg i Hangouts, sletter du også alle Gmail-trådene som er tilknyttet den aktuelle Hangouten.

• Meldinger som slettes i Hangouts, blir ikke lagret i papirkurven.
  • Hvis du flytter trådene til papirkurven, fjernes kun meldingene fra Gmail-innboksen – ikke fra Hangouts.