Slett eller slå av samtaleloggen din

Når du sletter samtaleloggen din, blir den slettet fra Gmail og Hangouts på alle enhetene dine. De andre deltakerne i Hangouten kan fortsatt se loggen.

Slett samtaleloggen din

Slett loggen over samtaler mellom deg og én annen

1. Gå til hangouts.google.com på datamaskinen din – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Velg en samtale.
  3. Klikk på Innstillinger øverst i samtalevinduet.
  4. Velg Slett samtalen.
  5. Klikk på Slett hvis du er sikker på at du vil slette samtalen.

Slett loggen over samtaler med en gruppe

Du kan ikke slette loggen for en gruppe, men du kan forlate en gruppesamtale. Finn ut hvordan du forlater samtaler.

Hvis noen legger deg til i gruppesamtalen igjen, ser du loggen igjen.

Skjul samtaler

Du kan fjerne en samtale fra toppen av samtalelisten din uten å slette loggen.

Skjul samtaler

1. Gå til hangouts.google.com på datamaskinen din – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Åpne en samtale.
  3. Klikk på Innstillinger øverst til høyre i Hangout-vinduet.
  4. Klikk på Arkivér samtalen.

Hvis du sender eller mottar en ny melding, vises samtalen i samtalelisten din igjen.

Vis samtaler igjen

1. Gå til hangouts.google.com på datamaskinen din – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Åpne innstillingene:
    • På hangouts.google.com: Klikk på menyen og deretter Innstillinger.
    • I Gmail: Klikk på nedoverpilen Pil ned øverst i Hangouts-listen din.
  3. Klikk på Arkiverte Hangouter.
  4. Klikk på samtalen du vil hente tilbake.
  5. Klikk på Innstillinger øverst til høyre i Hangout-vinduet.
  6. Klikk på Fjern samtalen fra arkivet.

Slå Hangout-loggen på eller av

Når du slår loggen på eller av, endres innstillingen for alle i samtalen. Et varsel vises i Hangout-vinduet.

1. Gå til hangouts.google.com på datamaskinen din – eller du kan bruke Hangouts i Gmail.
  2. Åpne en samtale.
  3. Klikk på Innstillinger øverst.
  4. Ved «Samtalelogg» merker du av eller fjerner avmerkingen.
    • Avmerket: Loggen er på. Meldingene vises i Hangoutene på alle enhetene dine, og i Gmail.
    • Ikke avmerket: Loggen er av. Meldingene vises bare en kort stund på enhetene dine. Etter dette blir meldingene slettet og ikke lagret.
  5. Klikk på OK.

Hvis du bruker Google via en jobb- eller skolekonto, kan domeneadministratoren din angi og endre denne innstillingen.

Merk: Hvis du chatter med noen som bruker en annen chatteapp, kan det hende at en samtalelogg blir lagret i den appen.

Se og søk etter Hangouts-meldinger i Gmail

Se Hangouts-meldingene dine i Gmail

Hvis du slår av Hangouts-loggen, ser du ikke meldingsloggen din i Gmail.

1. På datamaskinen: Åpne Gmail med den samme kontoen som du bruker for Hangouts.
  2. Klikk på Mer og deretter Chatteøkter til venstre.
  3. Klikk for å åpne en Hangout.

Søk etter tidligere Hangouts-meldinger

1. På datamaskinen: Åpne Gmail med den samme kontoen som du bruker for Hangouts.
  2. Skriv in:chats i søkefeltet fulgt av et ord eller uttrykk som kan hjelpe deg med å finne meldingen du leter etter.
  3. Klikk på Søk Søk.
  4. I søkeresultatene vises Hangouts-ikonet for alle Hangouts-meldinger.

Hvis du sletter arkiverte Hangouts-meldinger i Gmail

Hvis du sletter Hangouts-meldingsloggen din i Gmail, kan meldingene også forsvinne fra Hangouts.

• Når meldinger blir slettet for godt i Gmail, fjernes de også i Hangouts. Finn ut mer om sletting av elementer i Gmail.
  • Meldinger som sendes direkte til eller fra Hangouts Chat, bedriftsversjonen av Hangouts, er ikke berørt av toveis sletting.

Hvis du sletter Hangouts-logger i Hangouts

Hvis du sletter meldingsloggen din i Hangouts, sletter du også alle e-posttrådene som er knyttet til den Hangouten i Gmail.

Meldinger som slettes i Hangouts, blir ikke lagret i papirkurven.