Je berichtengeschiedenis verwijderen of uitschakelen

Wanneer je de berichtengeschiedenis verwijdert, wordt deze verwijderd uit Gmail en Hangouts op al je apparaten. Andere mensen in de Hangout kunnen de geschiedenis echter nog wel zien.

Je berichtengeschiedenis verwijderen

Geschiedenis voor één persoon verwijderen

1. Open de Hangouts-app Hangouts op je iPhone of iPad.
  2. Open een gesprek.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer 더보기en dan Opties en dan Gesprek verwijderen.
  4. Als je zeker weet dat je het gesprek wilt verwijderen, tik je op Verwijderen.

Geschiedenis voor een groep verwijderen

Je kunt de geschiedenis voor een groep niet verwijderen, maar je kunt het gesprek wel verlaten. Meer informatie over het verlaten van een gesprek.

Als iemand je weer toevoegt aan het groepsgesprek, kun je de geschiedenis ook weer zien.

Een gesprek verbergen

Je kunt een gesprek boven uit je lijst verwijderen zonder dat je de geschiedenis verwijdert.

Een gesprek verbergen

1. Open de Hangouts-app Hangouts op je iPhone of iPad.
  2. Open een gesprek.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer 더보기 en dan Opties en dan  Gesprekken archiveren. Als je een nieuw bericht verzendt of ontvangt, wordt het gesprek opnieuw weergegeven in je lijst met gesprekken.

Een gesprek opnieuw weergeven

1. Open de Hangouts-app Hangouts op je iPhone of iPad.
  2. Tik bovenaan op Menu en dan Instellingen en dan Gearchiveerde gesprekken.
  3. Tik op een gesprek dat je wilt terugzetten.
  4.  Tik in de rechterbovenhoek op Meer 더보기 en dan Opties en dan Gesprek terugzetten uit archief.

Hangout-geschiedenis in- of uitschakelen

Wanneer je je geschiedenis in- of uitschakelt, wordt deze instelling gewijzigd voor iedereen in het gesprek. Er wordt een melding in het Hangout-venster weergegeven.

1. Open de Hangouts-app Hangouts op je iPhone of iPad.
  2. Selecteer een gesprek.
  3. Tik op Meer 더보기en dan Opties.
  4. Tik bij Gesprek op Geschiedenis.

Als je Hangouts via je werk of school gebruikt, kan je domeinbeheerder deze instelling instellen en wijzigen.