Viestihistorian poistaminen tai käytöstä poistaminen

Kun poistat viestihistorian, se poistetaan Gmailista sekä Hangoutsista kaikissa laitteissasi. Muut henkilöt Hangoutissa voivat vielä nähdä historian.

Viestihistorian poistaminen

Kahdenkeskisen historian poistaminen

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin joko osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Valitse keskustelu.
  3. Klikkaa keskusteluikkunan yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Poista keskustelu.
  5. Jos haluat varmasti poistaa keskustelun, klikkaa Poista.

Ryhmän historian poistaminen

Et voi poistaa ryhmän historiaa, mutta voit poistua keskustelusta. Lue lisää keskustelusta poistumisesta.

Jos joku lisää sinut takaisin ryhmäkeskusteluun, näet taas historian.

Keskustelun piilottaminen

Voit poistaa keskustelun keskusteluluettelon alusta poistamatta historiaa.

Keskustelun piilottaminen

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin joko osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Avaa keskustelu.
  3. Klikkaa Hangout-ikkunan oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  4. Klikkaa Arkistoi keskustelu.

Jos lähetät tai saat uuden viestin, keskustelu tulee uudelleen näkyviin keskusteluluetteloon.

Keskustelun näyttäminen uudelleen

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin joko osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Avaa asetukset:
    • hangouts.google.com: Klikkaa Valikko ja sitten Asetukset.
    • Gmail: Klikkaa Hangouts-luettelon yläosassa olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa Arkistoidut Hangoutit.
  4. Klikkaa keskustelua, jonka haluat palauttaa.
  5. Klikkaa Hangout-ikkunan oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  6. Klikkaa Poista keskustelu arkistosta.

Hangout-historian ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Kun otat historian käyttöön tai poistat sen käytöstä, muutos koskee kaikkia keskustelun osallistujia. Hangout-ikkunassa näytetään ilmoitus.

1. Siirry tietokoneella Hangoutsiin joko osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Avaa keskustelu.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Keskusteluhistoria tai poista sen valinta.
    • Valittu: Historia on käytössä. Viestit näkyvät Hangout-keskusteluissa kaikissa laitteissa ja Gmailissa.
    • Valitsematta: Historia ei ole käytössä. Viestit näkyvät laitteillasi vain lyhyen ajan. Tämän jälkeen viestejä ei tallenneta, vaan ne poistetaan.
  5. Valitse OK.

Jos käytät Googlea työpaikalla tai koulussa, verkkotunnuksesi järjestelmänvalvoja voi määrittää tämän asetuksen ja muuttaa sitä.

Huomioitavaa:

• Jos keskustelet jonkin muun chat-sovelluksen käyttäjän kanssa, toinen sovellus voi tallentaa erillisen kopion keskusteluhistoriasta.
  • Kun Historia poissa käytöstä ‑viesti vanhenee, se poistuu vasta sovelluksen tai selaimen päivittämisen jälkeen.
  • Vanhentuneita Historia poissa käytöstä ‑viestejä ei arkistoida Gmailiin tai muihin Googlen järjestelmiin tai palvelimiin.

Hangouts-viestien lukeminen ja hakeminen Gmailissa

Hangouts-viestien lukeminen Gmailissa

Jos poistat Hangouts-historian käytöstä, et näe viestihistoriaasi Gmailissa.

1. Avaa tietokoneella Gmail samalla tilillä, jolla käytät Hangoutsia.
  2. Klikkaa vasemmalta Lisää ja sitten Chatit.
  3. Avaa Hangout klikkaamalla.

Haku vanhoista Hangout-viesteistä

1. Avaa tietokoneella Gmail samalla tilillä, jolla käytät Hangoutsia.
  2. Kirjoita hakukenttään in:chats ja sitten sana tai lause, jonka avulla löydät etsimäsi viestin.
  3. Klikkaa Haku Hae.
  4. Hangouts-viestit on hakutuloksissa merkitty Hangouts-kuvakkeella .

Jos poistat arkistoituja Hangouts-viestejä Gmailissa

Jos poistat Hangouts-viestihistoriasi Gmailista, viestit saatetaan poistaa myös Hangoutsista.

• Viestit poistetaan Hangoutsista sen jälkeen, kun ne on pysyvästi poistettu Gmailista. Lue lisää kohteiden poistamisesta Gmailissa.
  • Kaksisuuntainen poisto ei koske viestejä, jotka on lähetetty tai vastaanotettu suoraan yrityskäyttöön tarkoitetulla Hangouts Chatillä.

Jos poistat Hangouts-historian Hangoutsissa

Jos poistat viestihistorian Hangoutsissa, myös kaikki kyseiseen Hangout-keskusteluun liittyvät Gmail-sähköpostiketjut poistetaan.

Hangoutsissa poistettuja viestejä ei tallenneta roskakoriin.