Google Hangouts on nyt Google Chat. Siirtyminen Google Hangoutsista Google Chatiin.

Viestihistorian poistaminen tai käytöstä poistaminen

Kun poistat viestihistorian, se poistetaan Gmailista sekä klassisesta Hangoutsista kaikissa laitteissasi.
Jos käytät Google Chatia etkä klassista Hangoutsia, tutustu artikkeliin Historian laittaminen päälle tai pois päältä Google Chatissa.
Tärkeää: Google Hangouts on nyt Google Chat. Et voi enää käyttää Hangoutsia mobiililaitteilla tai verkossa. Lue lisää tästä muutoksesta.

Hangouts-viestien hakeminen ja löytäminen Gmailissa

Hangouts-viestien löytäminen Gmailissa

Jos poistat Hangouts-historian käytöstä, et näe viestihistoriaasi Gmailissa.

1. Avaa tietokoneella Gmail samalla tilillä, jolla käytät Hangoutsia.
  2. Klikkaa vasemmalla Lisää ja sitten Chatit.
  3. Avaa Hangout klikkaamalla.
Haku vanhoista Hangout-viesteistä

Tärkeää: Tämä ei koske Google Chat ‐viestejä, jotka on luotu klassisen Hangoutsin käytöstä poistamisen jälkeen.

1. Avaa tietokoneella Gmail samalla tilillä, jolla käytät Hangoutsia.
  2. Kirjoita hakukenttään in:chats ja sitten sana tai lause, jonka avulla löydät etsimäsi viestin.
  3. Klikkaa Haku Hae.
  4. Hangouts-viestit on hakutuloksissa merkitty Hangouts-kuvakkeella .
Jos poistat arkistoituja Hangouts-viestejä Gmailissa

Jos poistat klassisen Hangoutsin viestihistorian Gmailista, viestit saattavat poistua Hangoutsista mutta eivät Google Chatista.