Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa

Viestihistorian poistaminen tai käytöstä poistaminen

Kun poistat viestihistorian, se poistetaan Gmailista sekä Hangoutsista kaikissa laitteissasi. Muut henkilöt Hangoutissa voivat vielä nähdä historian.

Viestihistorian poistaminen

Kahdenkeskisen historian poistaminen
  1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa keskustelu.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää 더보기ja sitten Asetukset ja sitten Poista keskustelu.
  4. Jos haluat varmasti poistaa keskustelun, napauta Poista.
Ryhmän historian poistaminen

Ryhmän historiaa ei voi poistaa, mutta voit poistua keskustelusta. Lue lisää keskustelusta poistumisesta.

Jos joku lisää sinut takaisin ryhmäkeskusteluun, näet taas historian.

Keskustelun piilottaminen

Voit poistaa keskustelun luettelon alusta poistamatta historiaa.

Keskustelun piilottaminen
  1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa keskustelu.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää 더보기ja sitten Asetukset ja sitten Arkistoi keskustelut. Jos lähetät tai vastaanotat uuden viestin, keskustelu näkyy uudelleen keskusteluluettelossa.
Keskustelun löytäminen uudelleen
  1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Arkistoidut keskustelut.
  3. Napauta palautettavaa keskustelua.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa Lisää 더보기ja sitten Asetukset ja sitten Poista keskustelu arkistosta.

Hangout-historian ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Kun otat historian käyttöön tai poistat sen käytöstä, muutos koskee kaikkia keskustelun osallistujia. Hangout-ikkunassa näkyy ilmoitus.

1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse keskustelu.
  3. Napauta Lisää 더보기ja sitten Asetukset.
  4. Valitse Keskustelu-kohdassa Historia.

Jos käytät Hangoutsia työpaikalla tai koulussa, verkkotunnuksesi järjestelmänvalvoja voi määrittää tämän asetuksen ja muuttaa sitä.

Jos poistat keskusteluhistorian käytöstä, kyseisen keskustelun yhteystiedot eivät näy Hangout-keskustelujen yläreunassa tai Gmailin hakutuloksissa.