Slet eller deaktiver din beskedhistorik

Når du sletter din beskedhistorik, slettes den for Gmail og Hangouts på alle dine enheder. Andre personer i et Hangout kan stadig se historikken.

Slet din beskedhistorik

Slet historikken for én person

1. Åbn Hangouts-appen Hangouts på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en samtale.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere 더보기 og derefter Valgmuligheder og derefter Slet samtale.
  4. Tryk på Slet, hvis du er sikker på, at du vil slette samtalen.

Slet historik for en gruppe

Du kan ikke slette historikken for en gruppe, men du kan forlade samtalen. Få flere oplysninger om, hvordan du forlader samtalen.

Hvis nogen føjer dig til gruppesamtalen igen, kan du se historikken igen.

Skjul en samtale

Du kan fjerne en samtale øverst på din liste uden at slette historikken.

Skjul en samtale

1. Åbn Hangouts-appen Hangouts på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en samtale.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere 더보기 og derefter Valgmuligheder og derefter  Arkivér samtaler. Hvis du sender eller modtager en ny besked, vises den igen på samtalelisten.

Se en samtale igen

1. Åbn Hangouts-appen Hangouts på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Arkiverede samtaler.
  3. Tryk på en samtale for at få den tilbage.
  4.  Øverst til højre skal du trykke på Mere 더보기 og derefter Valgmuligheder og derefter Fjern samtale fra arkiv.

Slå Hangout-historik til eller fra

Når du slår historikken til eller fra, ændres den for alle i samtalen. Der vises en underretning i Hangout-vinduet.

1. Åbn Hangouts-appen Hangouts på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg en samtale.
  3. Tryk på Mere 더보기 og derefter Valgmuligheder.
  4. Tryk på Historik under "Samtale".

Hvis du bruger Hangouts i forbindelse med skolen eller arbejdet, kan din domæneadministrator angive og ændre denne indstilling.