Slet eller deaktiver din beskedhistorik

Når du sletter din beskedhistorik, slettes den for Gmail og Hangouts på alle dine enheder. Andre personer i et Hangout kan stadig se historikken.

Slet din beskedhistorik

Slet historikken for én person

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på din computer.
  2. Vælg en samtale.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i samtalevinduet.
  4. Vælg Slet samtale.
  5. Hvis du er sikker på, at du vil slette samtalen, skal du klikke på Slet.

Slet historikken for en gruppe

Du kan ikke slette historikken for en gruppe, men du kan forlade samtalen. Se, hvordan du forlader samtalen.

Hvis nogen føjer dig til gruppesamtalen igen, kan du se historikken igen.

Skjul en samtale

Du kan fjerne en samtale øverst fra samtalelisten uden at slette historikken.

Skjul en samtale

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på din computer.
  2. Åbn en samtale.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre i Hangout-vinduet.
  4. Klik på Arkivér samtale.

Hvis du sender eller modtager en ny besked, vises samtalen igen på samtalelisten.

Se en samtale igen

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på din computer.
  2. Åbn Indstillinger:
    • På hangouts.google.com: Klik på menuen og derefter Indstillinger.
    • I Gmail: Klik på pilen Pil ned øverst på din Hangouts-liste.
  3. Klik på Arkiverede Hangouts.
  4. Klik på den samtale, du vil se igen.
  5. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre i Hangout-vinduet.
  6. Klik på Fjern samtale fra arkiv.

Slå Hangout-historik til eller fra

Når du slår historikken til eller fra, ændres den for alle i samtalen. Der vises en underretning i Hangout-vinduet.

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail på din computer.
  2. Åbn en samtale.
  3. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst.
  4. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Samtalehistorik".
    • Markeret: Historikken er slået til. Beskeder kan ses i Hangouts på alle dine enheder og i Gmail.
    • Ikke markeret: Historikken er slået fra. Beskeder kan kun ses i kort tid på dine enheder, hvorefter de slettes. Beskederne gemmes ikke.
  5. Klik på OK.

Hvis du bruger Google i forbindelse med arbejdet eller skolen, kan din domæneadministrator angive og ændre denne indstilling.

Bemærk!

• Hvis du taler med nogen, der bruger en anden app til chat, kan vedkommendes app gemme en separat kopi af samtalehistorikken.
  • Når en meddelelse, hvor historikken er deaktiveret, udløber, forsvinder den først, når du opdaterer appen eller browseren.
  • Udløbne beskeder, hvor historikken er deaktiveret, arkiveres ikke i Gmail eller i andre systemer eller på andre servere hos Google.

Se og søg i Hangouts-beskeder i Gmail

Se dine Hangouts-beskeder i Gmail

Hvis du slår Hangouts-historikken fra, kan du ikke se din beskedhistorik i Gmail.

1. Åbn Gmail på din computer med den samme konto som den, du bruger til Hangouts.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og derefter Chatsamtaler.
  3. Klik for at åbne et Hangout.

Søg efter tidligere Hangouts-beskeder

1. Åbn Gmail på din computer med den samme konto som den, du bruger til Hangouts.
  2. Skriv in:chats i søgefeltet efterfulgt af et ord eller en sætning, der kan hjælpe dig med at finde den besked, du leder efter.
  3. Klik på Søg Søg.
  4. I søgeresultaterne vises der et Hangouts-ikon for Hangouts-beskeder.

Hvis du sletter arkiverede Hangouts-beskeder i Gmail

Hvis du sletter Hangouts-beskedhistorikken i Gmail, fjernes beskederne muligvis også i Hangouts.

• Beskederne fjernes i Hangouts, når de er blevet slettet for evigt i Gmail. Se, hvordan du sletter elementer i Gmail.
  • Dobbelt sletning forekommer ikke ved beskeder, der sendes direkte til eller fra vores virksomhedstilbud Hangouts Chat.

Hvis du sletter Hangouts-historikken i Hangouts

Hvis du sletter beskedhistorikken i Hangouts, sletter du alle mailtråde, der er tilknyttet det pågældende Hangout i Gmail.

Slettede beskeder i Hangouts gemmes ikke i papirkurven.