Meldingen uitschakelen

Als je geen meldingen wilt ontvangen voor berichten, schakel je meldingen uit of negeer je deze.

App-meldingen in- of uitschakelen

1. Open de Hangouts-app Hangouts.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu en vervolgens Instellingen en vervolgens Apparaatinstellingen.
  3. Tik op Meldingen en vervolgens Hangouts Hangouts.
  4. Schakel 'Meldingen toestaan' in of uit.

Alle meldingen verbergen

Je kunt Hangouts-meldingen maximaal twee dagen verbergen.

1. Open de Hangouts-app Hangouts.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu en vervolgens Meldingen snoozen.
  3. Selecteer hoe lang je de meldingen wilt uitzetten.
  4. Je krijgt het bericht 'Meldingen op snooze gezet' te zien.
  5. Als je weer meldingen wilt ontvangen ga je naar 'Meldingen op snooze gezet' en tik je op Hervatten.

Meldingen voor een contact uitzetten

1. Open de Hangouts-app Hangouts.
  2. Tik op 'Gesprekken openen' Gesprekken.
  3. Tik op een gesprek.
  4. Tik op Meer Meer en vervolgens Opties.
  5. Schakel Meldingen uit.

Instellingen voor meldingen wijzigen

1. Open de Hangouts-app Hangouts.
  2. Tik bovenaan op Menu Menu en vervolgens Instellingen en vervolgens Meldingen.
  3. Selecteer de meldingen die je wilt in- of uitschakelen.