Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa.

Ilmoitusten poistaminen käytöstä

Jos et halua saada ilmoituksia viesteistä, voit poistaa ne käytöstä tai ohittaa ne.

Sovellusilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts.
  2. Napauta yläreunassa Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Laiteasetukset.
  3. Napauta Ilmoitukset ja sitten Hangouts Hangouts.
  4. Ota Salli ilmoitukset ‑kohta käyttöön tai poista se käytöstä.

Kaikkien ilmoitusten ohittaminen

Voit ohittaa Hangouts-ilmoitukset enintään kahden päivän ajaksi.

1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts.
  2. Napauta yläreunassa Valikko Valikko ja sitten Ilmoitusten torkkutoiminto.
  3. Valitse, kuinka pitkään haluat ohittaa ilmoitukset.
  4. Näet Ilmoitukset on torkutettu ‑tekstin.
  5. Ota ilmoitukset uudelleen käyttöön siirtymällä Ilmoitukset on torkutettu ‑kohtaan ja napauttamalla Jatka.

Yhteystiedon ilmoitusten poistaminen käytöstä

1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts.
  2. Valitse Avaa keskustelut Keskustelut.
  3. Napauta keskustelua.
  4. Napauta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  5. Poista Ilmoitukset käytöstä.

Ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Avaa Hangouts-sovellus Hangouts.
  2. Napauta yläreunassa Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Ilmoitukset.
  3. Valitse ilmoitukset, jotka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.