Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa

Ilmoitusten poistaminen käytöstä

Jos et halua saada ilmoituksia viesteistä, voit poistaa ne käytöstä tai ohittaa ne.

Kaikkien ilmoitusten ohittaminen

Voit ohittaa ilmoitukset enintään kahdeksi päiväksi.

1. Siirry Hangoutsiin osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Avaa asetukset.
  3. Valitse Ohita ilmoitukset seuraavaksi ajaksi: ja valitse, kuinka pitkäksi aikaa haluat ohittaa ilmoitukset.
  4. Näet Ilmoitukset ohitettu ‑tekstin.
  5. Ota ilmoitukset uudelleen käyttöön siirtymällä Ilmoitukset ohitettu ‑kohtaan ja valitsemalla Jatka.

Keskeytä ilmoitukset henkilöltä

1. Siirry Hangoutsiin osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Klikkaa yhteystietoa tai keskustelua.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Poista valinta Ilmoitukset-kohdasta.

Viestin tai puhelun äänien poistaminen käytöstä

1. Siirry Hangoutsiin osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Avaa asetukset.
  3. Poista valinta sen äänen kohdalta, jonka haluat poistaa käytöstä.