Hantera kontakter

Det går att hantera konversationer, inbjudningar och kontakter i Google Hangouts.

Obs! Google Hangouts integrering med Google+ har stängts av. Aviseringsinställningarna för inbjudan för kontakter som tidigare fanns i Dina cirklar ingår nu i inställningen Alla andra. Det går när som helst att ändra aviseringsinställningarna genom att följa stegen nedan i avsnittet Låt personer kontakta dig utan en inbjudan.

Visa dina kontakter

1. Öppna Hangouts på datorn med hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klicka på Kontakter Personer eller Hangouts-kontakter Personer.
  3. Du ser en fullständig lista över dina kontakter.

Lägg till någon i dina kontakter

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klicka på Ny konversation Lägg till högst upp.
  3. Skriv ett namn, telefonnummer eller en e-postadress.
  4. Skicka en inbjudan eller starta en konversation om du vill lägga till personen i dina kontakter.

Hantera dina kontakter och konversationer

Behåll en kontakt högst upp

Om du vill behålla en kontakt högst upp, även när de är offline, pekar du på namnet och klickar på Mer Mer följt av Fäst högst upp.

Dölj en kontakt

Om du vill dölja en kontakt på listan pekar du på namnet och klickar på mer Mer följt av Dölj.

Visa dolda kontakter

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Öppna inställningarna.
  3. I Hangouts-appen klickar du på Meny Meny följt av Inställningar.
  4. Klicka på nedåtpilen i Gmail Nedåtpil.
  5. Klicka på Dolda kontakter.
  6. Tryck på Visa om du vill se dina dolda kontakter igen.

Se konversationer och inbjudningar

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klicka på Öppna konversationer Konversationer.

Låt personer kontakta dig utan en inbjudan

1. Öppna Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Öppna inställningarna.
    • I Hangouts-appen klickar du på Meny Meny följt av Inställningar.
    • I Gmail klickar du på nedåtpilen Nedåtpil bredvid ditt namn.
  3. Klicka på Anpassa inbjudningsinställningar.
  4. Välj Anpassat och välj vem som behöver en inbjudan och inte.