Administrer kontaktene

Du kan administrere samtalene, invitasjonene og kontaktene dine i Google Hangouts.

Merk: Google+-integrasjonen med Google Hangouts er slått av. Varselinnstillingene for invitasjoner for kontakter som tidligere befant seg i «Kretsene dine», er nå inkludert i «Alle andre»-innstillingen. Du kan endre varselinnstillingene når som helst ved å følge fremgangsmåten i delen «La folk kontakte deg uten en invitasjon» nedenfor.

Se kontaktene dine

1. På datamaskinen din går du til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klikk på Kontakter Folk eller Hangouts-kontakter Folk.
  3. Da ser du en fullstendig liste over kontaktene dine.

Legg til noen i kontaktene dine

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klikk på Ny samtale Legg til øverst.
  3. Skriv inn et navn, et telefonnummer eller en e-postadresse.
  4. Send en invitasjon eller start en samtale for å legge til personen i kontaktene dine.

Administrer kontaktene og samtalene dine

Legg kontakter øverst

Du kan sørge for at utvalgte kontakter alltid er på toppen av kontaktlisten din – også når de ikke er på nett. Bare pek på navnet og klikk på Mer Mer og så Fest til toppen.

Skjul en kontakt

For å skjule en kontakt på listen, peker du på navnet og klikker på Mer Mer og så Skjul.

Se skjulte kontakter

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åpne innstillingene dine.
  3. I Hangouts-appen klikker du på menyen Meny og så Innstillinger.
  4. I Gmail klikker du på nedoverpilen Nedoverpil.
  5. Klikk på Skjulte kontakter.
  6. For å se skjulte kontakter igjen, trykker du på Ikke skjul.

Se samtaler og invitasjoner

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klikk på Åpne samtaler Samtaler.

La folk kontakte deg uten en invitasjon

1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åpne innstillingene dine:
    • I Hangouts-appen klikker du på menyen Meny og så Innstillinger.
    • I Gmail klikker du på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av navnet ditt.
  3. Klikk på Tilpass invitasjonsinnstillingene.
  4. Velg Tilpasset og deretter hvem som må ha en invitasjon og hvem som ikke må det.