De klassieke versie van Hangouts wordt vervangen door Google Chat. Als u Google Chat gebruikt, gaat u naar het Helpcentrum van Google Chat.

Uw contacten beheren

U kunt uw gesprekken, uitnodigingen en contacten beheren in Google Hangouts.

De klassieke versie van Hangouts wordt voor iedereen vervangen door Google Chat. Op de meeste platforms kunt u de klassieke versie van Hangouts niet meer gebruiken. Meer informatie over de overstap van de klassieke versie van Hangouts naar Google Chat

Opmerking: De integratie van Google+ met Google Hangouts is niet meer actief. Meldingsinstellingen voor uitnodigingen voor contacten die eerder in Jouw kringen stonden, zijn nu opgenomen in de instelling Alle anderen. U kunt de meldingsinstellingen op elk moment wijzigen volgens de stappen in het onderstaande gedeelte Mensen toestaan contact met u op te nemen zonder uitnodiging.

Belangrijk: U kunt de app voor de klassieke versie van Hangouts niet meer downloaden. Als u de app voor de klassieke versie van Hangouts verwijdert of de installatie ongedaan maakt op uw iOS-apparaat, kunt u de app niet opnieuw installeren. Ga naar de Google Chat-app om door te gaan met uw gesprekken. Meer informatie over de overstap van de klassieke versie van Hangouts naar Google Chat