Je contacten beheren

Je kunt je gesprekken, uitnodigingen en contacten beheren in Google Hangouts.

Opmerking: De integratie van Google+ met Google Hangouts is uitgeschakeld. Meldingsinstellingen voor uitnodigingen voor contacten die eerder in 'Jouw kringen' stonden, zijn nu opgenomen in de instelling 'Alle anderen'. Je kunt de meldingsinstellingen op elk gewenst moment wijzigen volgens de stappen in het gedeelte 'Mensen toestaan contact met je op te nemen zonder uitnodiging' hieronder.

Uw contacten bekijken

1. Open de Hangouts-app Hangouts op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Contacten Mensen of Favorieten Favoriet.
  3. U ziet een volledige lijst met uw contacten.

Iemand toevoegen aan uw contacten

1. Open de Hangouts-app Hangouts op uw iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Toevoegen Toevoegen.
  3. Typ en selecteer de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres van de persoon.
  4. Typ uw bericht en tik op Verzenden Verzenden.
  5. Nadat u een gesprek start of iemand een uitnodiging stuurt, kunt u deze persoon in uw contacten zien.

Uw contacten en gesprekken beheren

Een contact verbergen

U kunt geen contacten verbergen, maar u kunt meer informatie bekijken over hoe u berichten van iemand kunt blokkeren.

iPhone- of iPad-contacten toevoegen

1. Open de Hangouts-app Hangouts op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Schakel Contacten uploaden in.
  4. Als u hierom wordt gevraagd, moet u Hangouts toegang geven tot uw contacten in de instellingen van de iPhone of iPad.
  5. Als u wordt gevraagd om periodiek uw contacten naar Google te verzenden, tikt u op OK.

Gesprekken en uitnodigingen bekijken

1. Open de Hangouts-app Hangouts op uw iPhone of iPad.

2. Tik op 'Gesprekken openen' Gesprekken.

Mensen toestaan contact met u op te nemen zonder uitnodiging

U kunt bepalen wie direct contact met u kan opnemen zonder dat u een uitnodiging verzendt.

1. Open de Hangouts-app Hangouts op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Klik op Uitnodigingen en dan Uitnodigingsvoorkeuren.
  4. Kies wie een uitnodiging nodig heeft en wie niet.

Gesprekken toevoegen aan uw favorieten

1. Open de Hangouts-app Hangouts op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Favorieten Favoriet.
  3. Tik op Toevoegen Toevoegen en dan tik op een gesprek.