Je contacten beheren

Je kunt je gesprekken, uitnodigingen en contacten beheren in Google Hangouts.

Opmerking: De integratie van Google+ met Google Hangouts is uitgeschakeld. Meldingsinstellingen voor uitnodigingen voor contacten die eerder in 'Jouw kringen' stonden, zijn nu opgenomen in de instelling 'Alle anderen'. Je kunt de meldingsinstellingen op elk gewenst moment wijzigen volgens de stappen in het gedeelte 'Mensen toestaan contact met je op te nemen zonder uitnodiging' hieronder.

Uw contacten bekijken

1. Open de Hangouts-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Toevoegen Toevoegen.
  3. Tik op Nieuw gesprek.
  4. U ziet een lijst met uw contacten.

Iemand toevoegen aan uw contacten

1. Open de Hangouts-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Toevoegen Toevoegen.
  3. Tik op Nieuw gesprek.
  4. Typ en selecteer de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres van een persoon.
  5. Nadat u een gesprek start of iemand een uitnodiging stuurt, kunt u deze persoon in uw contacten zien.

Uw contacten en gesprekken beheren

Een contact verbergen

1. Open de Hangouts-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Toevoegen Toevoegen.
  3. Tik op Nieuw gesprek.
  4. Zoek de persoon die u wilt verbergen.
  5. Tik op de naam en houd deze vast en tik vervolgens op Contact verbergen.
Opmerking: U kunt nog altijd berichten ontvangen van verborgen contacten. Meer informatie over berichten van iemand blokkeren.

Verborgen contacten bekijken

1. Open de Hangouts-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen en dan uw accountnaam.
  3. Tik op Verborgen contacten.
  4. Als u uw verborgen contacten weer zichtbaar wilt maken, tikt u op Zichtbaar maken.

Gesprekken en uitnodigingen bekijken

Open de Hangouts-app om een lijst met gesprekken en uitnodigingen te bekijken.

Mensen toestaan contact met u op te nemen zonder uitnodiging

U kunt bepalen wie direct contact met u kan opnemen zonder dat u een uitnodiging verzendt.

1. Open de Hangouts-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Account op uw account.
  4. Tik op Uitnodigingen aanpassen en kies wie een uitnodiging nodig heeft en wie niet.