Kontaktien hallinta

Voit hallinnoida keskusteluja, kutsuja ja kontakteja Google Hangoutsissa.

Huom. Google+:n Google Hangouts ‑integrointi on poistettu käytöstä. Piirisi-kohdassa olleiden kontaktien kutsuja koskevat ilmoitusasetukset sisältyvät nyt Kaikki muut ‑asetukseen. Voit muuttaa ilmoitusasetuksia milloin tahansa alla olevan Yhteydenotot ilman kutsua ‑osion ohjeiden mukaisesti.

Kontaktien tarkasteleminen

1. Avaa tietokoneessa Hangouts osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Klikkaa Kontaktit Henkilöt tai Hangouts-kontaktit Henkilöt.
  3. Näet täydellisen kontaktiluettelon.

Henkilön lisääminen kontakteihin

1. Avaa Hangouts osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Klikkaa yläreunassa Uusi keskustelu Lisää.
  3. Kirjoita nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite.
  4. Lähetä kutsu tai aloita keskustelu, kun haluat lisätä henkilön kontakteihisi.

Kontaktien ja keskustelujen hallinnointi

Kontaktin kiinnittäminen ylös

Voit näyttää kontaktin yläreunassa myös silloin, kun kyseinen henkilö on offline-tilassa, osoittamalla hänen nimeään ja klikkaamalla Lisää Lisää ja sitten Kiinnitä ylös.

Kontaktin piilottaminen

Voit piilottaa kontaktin luettelossa osoittamalla tämän nimeä ja klikkaamalla Lisää Lisää ja sitten Piilota.

Piilotettujen kontaktien tarkasteleminen

1. Avaa Hangouts osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Avaa asetukset.
  3. Klikkaa Hangouts-sovelluksessa valikkoa Valikko ja sitten Asetukset.
  4. Klikkaa Gmailissa alanuolta Alanuoli.
  5. Klikkaa Piilotetut kontaktit.
  6. Tuo piilotetut kontaktit uudelleen esiin napauttamalla Näytä.

Keskustelujen ja kutsujen tarkasteleminen

1. Avaa Hangouts osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Klikkaa Avaa keskustelut Keskustelut.

Salli yhteydentotot ilman kutsua

1. Avaa Hangouts osoitteessa hangouts.google.com tai Gmailissa.
  2. Avaa asetukset:
    • Klikkaa Hangouts-sovelluksessa valikkoa Valikkoja sitten Asetukset.
    • Klikkaa Gmailissa nimesi vieressä olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Valitse Muokkaa kutsuasetuksia.
  4. Valitse Muokattu ja valitse, ketkä tarvitsevat kutsun ja ketkä eivät.