Administrer dine kontaktpersoner

Du kan administrere dine samtaler, invitationer og kontakter i Google Hangouts.

Bemærk! Google+ integrationen med Google Hangouts er blevet deaktiveret. Invitationsnotifikationsindstillingerne for kontakter findes nu i indstillingen "Alle andre" og ikke længere i "Dine cirkler". Du kan til enhver tid ændre indstillingerne for notifikationer ved at følge vejledningen i sektionen "Lad andre kontakte dig uden en invitation" nedenfor.

Se dine kontaktpersoner

1. Åbn Hangouts på din computer på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klik på Kontaktpersoner Personer eller Hangouts-kontaktpersoner Personer.
  3. Du ser en komplet liste over dine kontaktpersoner.

Føj en person til dine kontaktpersoner

1. Åbn Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klik på Ny samtale Tilføj foroven.
  3. Angiv et navn, et telefonnummer eller en mailadresse.
  4. Send en invitation, eller start en samtale for at føje personen til dine kontaktpersoner.

Administrer dine kontaktpersoner og samtaler

Gem en kontaktperson øverst

Du kan gemme en kontaktperson øverst, også selvom vedkommende er offline, ved at holde musen over vedkommendes navn og klikke på Mere Mere og derefter Fastgør til toppen.

Skjul en kontaktperson

Du kan skjule en kontaktperson på din liste ved at holde musen over vedkommendes navn og klikke på Mere Mere og derefter Skjul.

Se skjulte kontaktpersoner

1. Åbn Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åbn dine indstillinger.
  3. Klik på Menu menuen i Hangouts-appen og derefter Indstillinger.
  4. Klik på pil ned Nedadvendt pil i Gmail.
  5. Klik på Skjulte kontaktpersoner.
  6. Tryk på Vis igen for at se dine skjulte kontaktpersoner igen.

Se samtaler og invitationer

1. Åbn Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Klik på Åbn samtaler Samtaler.

Lad andre kontakte dig uden en invitation

1. Åbn Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åbn dine indstillinger:
    • Klik på Menu menuen i Hangouts-appen og derefter Indstillinger.
    • Klik på pil ned Nedadvendt pil ud for dit navn i Gmail.
  3. Klik på Tilpas invitationsindstillinger.
  4. Vælg Tilpassede og derefter, hvem der skal bruge en invitation, og hvem der kan kontakte dig uden.