Gestionar els contactes

Pots gestionar les converses, les invitacions i els contactes a Hangouts de Google.

Nota: Google+ ja no està integrat a Hangouts de Google. Les opcions de configuració de les notificacions d'invitacions dels contactes que eren a "Els teus cercles" ara estan incloses a la configuració "Tothom". Pots modificar-les en qualsevol moment seguint els passos de la secció "Permetre que les persones contactin amb tu sense cap invitació" que trobaràs més avall.

Veure els contactes

1. A l'ordinador, obre Hangouts a hangouts.google.com o a Gmail.
  2. Fes clic a Contactes Persones o Contactes de Hangouts Persones.
  3. Veuràs una llista completa dels teus contactes.

Afegir una persona als contactes

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o Gmail.
  2. A la part superior, fes clic a Conversa nova Afegeix.
  3. Escriu un nom, un número de telèfon o una adreça electrònica.
  4. Envia una invitació o inicia una conversa per afegir la persona als teus contactes.

Gestionar els contactes i les converses

Veure un contacte al principi de la llista

Per veure un contacte al principi de la llista, encara que no estigui connectat, passa el cursor per sobre del nom i fes clic a Més Més i després Fixa a la part superior.

Amagar un contacte

Per amagar un contacte de la llista, passa el cursor per sobre del nom i fes clic a Més Més i després Amaga.

Veure els contactes ocults

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o Gmail.
  2. Obre la configuració.
  3. A l'aplicació Hangouts, fes clic a Menú Menú i després Configuració.
  4. A Gmail, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Fes clic a Contactes ocults.
  6. Fes clic a Mostra per tornar a veure els contactes ocults.

Veure les converses i invitacions

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o Gmail.
  2. Fes clic a Obre les converses Converses.

Permetre que els usuaris contactin amb tu sense invitació

1. Obre Hangouts a hangouts.google.com o Gmail.
  2. Obre la configuració:
    • A l'aplicació Hangouts, fes clic a Menú Menú i després Configuració.
    • A Gmail, fes clic a la fletxa avall al costat del teu nom Fletxa avall.
  3. Fes clic a Personalitza la configuració de les invitacions.
  4. Selecciona Personalitzat i tria qui necessita una invitació i qui no.