Aloita videopuhelu

Videopuheluiden avulla voit jutella kasvokkain perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa. Videopuheluissa voi olla jopa 25 osallistujaa.

Videopuhelun aloittaminen

1. Avaa Hangouts-sovellus .
  2. Valitse alareunassa Yhteystiedot .
  3. Kirjoita henkilön nimi ja valitse se hakutuloksista.
  4. Napauta Videopuhelu.
  5. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa videopuhelun iPadissa avaamalla Hangouts-keskustelun ja pyyhkäisemällä oikealta vasemmalle.
  6. Voit lopettaa puhelun napauttamalla Lopeta puhelu Call end icon.

Videopuheluiden muut asetukset

Henkilöiden lisääminen nimen tai sähköpostiosoitteen mukaan

Kuka tahansa videopuhelun osallistujista voi lisätä henkilöitä videopuhelun alkamisen jälkeen.

1. Napauta näyttöä videopuheluikkunassa.
  2. Napauta yläreunassa Lisää henkilöitä .
  3. Napauta alareunassa Kutsu.
  4. Anna tai valitse nimi tai sähköpostiosoite.
  5. Napauta Valmis Valmis. Jos haluat liittyä videopuheluun, kirjaudu sisään Google-tilillesi.

Henkilöiden lisääminen jaettavan linkin avulla

1. Napauta näyttöä videopuheluikkunassa.
  2. Napauta yläreunassa Lisää henkilöitä .
  3. Napauta alareunassa Jaa linkki.
  4. Valitse sovellus. Jos kutsun saaneet henkilöt haluavat liittyä puheluun, heidän on kirjauduttava sisään. Kuka tahansa henkilö, jolla on linkki, voi liittyä puheluun.

Kameran sammuttaminen ja mikrofonin mykistäminen

1. Napauta videopuhelunäyttöä.
  2. Mykistä mikrofoni tai sammuta kamera napauttamalla alaosassa olevaa kuvaketta.

Viestien vastaanottaminen videopuhelun aikana

Kun saat viestejä videopuhelun aikana, näytön vasemmassa alakulmassa näkyy chat-kuvake. Voit nähdä viestit napauttamalla kuvaketta ja sulkea chatin napauttamalla uudelleen. Voit nähdä viestihistorian vain puhelun aikana.

Et voi vastata videopuheluviestiin puhelimella. Jos sen sijaan olet liittynyt puheluun tietokoneella, viestiin vastaaminen onnistuu.