Aloita videopuhelu

Videopuheluiden avulla voit jutella kasvokkain perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa. Videopuheluissa voi olla jopa 25 osallistujaa.

Videopuhelun aloittaminen

1. Avaa Hangouts-sovellus .
  2. Napauta oikeassa alakulmassa Luo .
  3. Napauta Uusi videopuhelu.
  4. Kirjoita ja valitse videopuheluun kutsuttavien henkilöiden nimet.
  5. Napauta Videopuhelu .
  6. Voit lopettaa puhelun napauttamalla Lopeta puhelu Call end icon.

Videopuheluiden muut asetukset

Henkilöiden lisääminen nimen tai sähköpostiosoitteen mukaan

Kuka tahansa videopuhelun osallistujista voi lisätä osallistujia videopuhelun alkamisen jälkeen.

1. Napauta näyttöä videopuheluikkunassa.
  2. Napauta yläosassa Lisää Lisää ja sittenKutsu ja sitten Lisää henkilöitä.
  3. Anna tai valitse nimi tai sähköpostiosoite.
  4. Napauta Videopuhelu . Videopuheluun liittyvän pitää olla kirjautuneena Google-tilille.

Kameran sammuttaminen ja mikrofonin mykistäminen

1. Napauta videopuhelunäyttöä.
  2. Mykistä mikrofoni tai sammuta kamera napauttamalla alaosassa olevaa kuvaketta.

Viestien vastaanottaminen videopuhelun aikana

Kun saat viestejä videopuhelun aikana, näytön vasemmassa alakulmassa näkyy chat-kuvake. Voit nähdä viestit napauttamalla kuvaketta ja sulkea chatin napauttamalla uudelleen. Voit nähdä viestihistorian vain puhelun aikana.

Et voi vastata videopuheluviestiin puhelimella. Jos sen sijaan olet liittynyt puheluun tietokoneella, viestiin vastaaminen onnistuu.