Google Chat ersätter klassiska Hangouts. Besök Google Chat hjälpcenter Om du använder Google Chat.

Blockera, rapportera eller ignorera någon

Viktigt! Besök Blockera och rapportera användare om du använder Google Chat och inte klassiska Hangouts.

Personer som inte känner dig måste skicka en inbjudan för att skicka meddelanden. Klassiska Hangouts skyddar dig genom att filtrera bort spaminbjudningar från din vanliga vy. Om en spaminbjudan inte filtreras eller om du inte vill delta i en Hangout med en person går det att blockera personen. När du blockerar en person kan hen se om du är online men kan inte skicka klassiska Hangouts-meddelanden till dig.

Tips! Om okända eller spammare kontaktar dig kan du välja vilka som får kontakta dig direkt.

Google Chat ersätter klassiska Hangouts för alla. Det går inte längre att använda klassiska Hangouts på de flesta plattformar. Läs mer om övergången från klassiska Hangouts till Google Chat.

Viktigt! Det går inte längre att ladda ned appen klassiska Hangouts. Om du tar bort eller installerar appen klassiska Hangouts på din Android-enhet går det inte att installera om den. Öppna Google Chat-appen om du vill fortsätta dina konversationer. Läs mer om övergången från klassiska Hangouts till Google Chat.