Hangoutsin aloitusopas

Hangoutsin käyttötarkoituksia:

• chat-keskustelun tai videopuhelun aloittaminen
  • puhelujen soittaminen Wi-Fi- tai datayhteyden kautta
  • tekstiviestien lähettäminen Google Voice‑ tai Google Fi ‑puhelinnumerosta.

Hangouts synkronoidaan automaattisesti eri laitteilla. Jos aloitat Hangoutin tietokoneella, voit jatkaa chatia toisella laitteella, esimerkiksi puhelimella.

Huomioitavaa:

• Ilmoitimme maaliskuussa 2017, että perinteisestä Hangoutsista kehitettäisiin kaksi erillistä sovellusta, Hangouts Chat ja Hangouts Meet, joiden avulla tiimit voivat tehdä yhteistyötä. Molemmat sovellukset ovat nyt G Suite ‑asiakkaiden käytettävissä, ja ne tulevat myöhemmin myös muiden käyttäjien saataville. Käyttäjät siirretään perinteisestä Hangoutsista Chat- ja Meet-käyttäjiksi myöhemmin julkaistavan aikataulun mukaisesti. Perinteisen Hangoutsin tuki jatkuu normaalisti, kunnes kaikki käyttäjät ovat siirtyneet Chatin ja Meetin käyttöön.
  • Perinteinen Hangouts ei ole käytettävissä Kiinassa.
  • Voit käyttää Hangoutsia Family Link ‑tililläsi Android-laitteella, mutta et iPhonella tai iPadillä.

Hangoutsin toiminta

Hangoutsin käyttöön tarvitset

Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Tarkista ennen Hangoutsin käyttöä, että tietokoneessasi on seuraavat:

Hangoutsin kanssa yhteensopiva käyttöjärjestelmä

Hangouts tukee alla lueteltujen käyttöjärjestelmien nykyisiä versioita ja kahta edellistä merkittävää julkaisua.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu ja muut Debian-pohjaiset Linux-versiot.

Hangoutsin kanssa yhteensopiva selain

Hangouts tukee alla lueteltujen selaimien nykyisiä versioita ja yhtä edellistä merkittävää julkaisua.

• Google Chrome: Lataa
  • Microsoft Internet Explorer (IE): Lataa
  • Safari: Lataa.

Lataa ja asenna Hangouts-laajennuksen uusin versio Internet Explorer- tai Safari-selaimelle.

Videopuheluiden edellytykset

• Laajakaistayhteys internetiin
  • USB-web-kamera (Muut laitteet, kuten virtuaalikamerat, eivät ehkä toimi.)
  • Mikä tahansa neliydinprosessori

Tarvittava kaistanleveys

Hangouts muuttaa käyttämäänsä kaistanleveyttä verkkosi perusteella.

Pienin vaadittava kaistanleveys

• lähtevä: 300 kb/s
  • saapuva: 300 kb/s

Ihanteellinen kaistanleveys kahden henkilön videopuhelua varten

• lähtevä: 3,2 mb/s
  • saapuva: 2,6 mb/s

Ihanteellinen kaistanleveys ryhmävideopuhelua varten

• lähtevä: 3,2 mb/s
  • saapuva (5 osallistujaa): 3,2 mb/s
  • saapuva (yli 10 osallistujaa): 4,0 mb/s

Hangoutsin käyttäminen

Hangoutsia voi käyttää seuraavissa paikoissa:

Kun olet valinnut sovelluksen, tutustu Hangoutsiin kirjautumiseen.