Jos käytät meet.google.com-osoitetta videopuheluihin, käy Hangouts Meet ‑ohjekeskuksessa.

Hangoutsin aloitusopas

Hangoutsin käyttötarkoituksia:

• chat-keskustelun tai videopuhelun aloittaminen
  • puhelujen soittaminen Wi-Fi- tai datayhteyden kautta
  • tekstiviestien lähettäminen Google Voice- tai Project Fi ‑puhelinnumerosta.

Hangouts synkronoidaan automaattisesti eri laitteilla. Jos aloitat Hangoutin tietokoneella, voit jatkaa chatia toisella laitteella, esimerkiksi puhelimella.

Tutustu Hangoutsin toimintaan

Hangoutsin käyttöön tarvitset

Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Tarkista ennen Hangoutsin käyttöä, että tietokoneessasi on seuraavat:

Hangoutsin kanssa yhteensopiva käyttöjärjestelmä

Hangouts tukee alla lueteltujen käyttöjärjestelmien nykyisiä versioita ja kahta edellistä merkittävää julkaisua.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu ja muut Debian-pohjaiset Linux-versiot.

Hangoutsin kanssa yhteensopiva selain

Hangouts tukee alla lueteltujen selaimien nykyisiä versioita ja yhtä edellistä merkittävää julkaisua.

• Google Chrome: Lataa
  • Microsoft Internet Explorer (IE): Lataa
  • Safari: Lataa.

Lataa ja asenna Internet Explorer- ja Safari-selaimessa Hangouts-laajennuksen uusin versio.

Tällä hetkellä eräillä Firefoxin versioilla ei voi soittaa videopuheluita. Lue lisää tämän syistä, ja siitä, miten voit jatkaa videopuhelujen soittamista.

Videopuheluiden edellytykset

• Laajakaistayhteys internetiin
  • USB-web-kamera. Muut laitteet, kuten virtuaalikamerat, eivät ehkä toimi.
  • Mikä tahansa neliydinprosessori

Tarvittava kaistanleveys

Hangouts muuttaa käyttämäänsä kaistanleveyttä verkkosi perusteella.

Pienin vaadittava kaistanleveys

• lähtevä: 300 kb/s
  • saapuva: 300 kb/s

Ihanteellinen kaistanleveys kahden henkilön videopuhelua varten

• lähtevä: 3,2 mb/s
  • saapuva: 2,6 mb/s

Ihanteellinen kaistanleveys ryhmävideopuhelua varten

• lähtevä: 3,2 mb/s
  • saapuva (5 osallistujaa): 3,2 mb/s
  • saapuva (yli 10 osallistujaa): 4,0 mb/s

Hangoutsin käyttäminen

Hangoutsia voi käyttää seuraavissa paikoissa:

Kun olet valinnut sovelluksen, tutustu Hangoutsiin kirjautumiseen.