Hangoutsin aloitusopas

Hangoutsin käyttötarkoituksia:

• chat-keskustelun tai videopuhelun aloittaminen
  • puhelujen soittaminen Wi-Fi- tai datayhteyden kautta
  • tekstiviestien lähettäminen Google Voice‑ tai Project Fi ‑puhelinnumerosta.

Hangouts synkronoidaan automaattisesti eri laitteilla. Jos aloitat Hangoutin tietokoneella, voit jatkaa chatia toisella laitteella, esimerkiksi puhelimella.

Tutustu Hangoutsin toimintaan

Hangoutsin käyttöön tarvitset

Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Tarkista ennen Hangoutsin käyttöä, että tietokoneessasi on seuraavat:

Hangoutsin kanssa yhteensopiva käyttöjärjestelmä

Hangouts tukee alla lueteltujen käyttöjärjestelmien nykyisiä versioita ja kahta edellistä merkittävää julkaisua.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu ja muut Debian-pohjaiset Linux-versiot.

Hangoutsin kanssa yhteensopiva selain

Hangouts tukee alla lueteltujen selaimien nykyisiä versioita ja yhtä edellistä merkittävää julkaisua.

• Google Chrome: Lataa
  • Microsoft Internet Explorer (IE): Lataa
  • Safari: Lataa.

Lataa ja asenna Hangouts-laajennuksen uusin versio Internet Explorer- tai Safari-selaimelle.

Videopuheluiden edellytykset

• Laajakaistayhteys internetiin
  • USB-web-kamera (Muut laitteet, kuten virtuaalikamerat, eivät ehkä toimi.)
  • Mikä tahansa neliydinprosessori

Tarvittava kaistanleveys

Hangouts muuttaa käyttämäänsä kaistanleveyttä verkkosi perusteella.

Pienin vaadittava kaistanleveys

• lähtevä: 300 kb/s
  • saapuva: 300 kb/s

Ihanteellinen kaistanleveys kahden henkilön videopuhelua varten

• lähtevä: 3,2 mb/s
  • saapuva: 2,6 mb/s

Ihanteellinen kaistanleveys ryhmävideopuhelua varten

• lähtevä: 3,2 mb/s
  • saapuva (5 osallistujaa): 3,2 mb/s
  • saapuva (yli 10 osallistujaa): 4,0 mb/s

Hangoutsin käyttäminen

Hangoutsia voi käyttää seuraavissa paikoissa:

Kun olet valinnut sovelluksen, tutustu Hangoutsiin kirjautumiseen.