Kom godt i gang med den klassiske version af Hangouts

Du kan bruge Hangouts til at:

• Starte en chatsamtale.
  • Foretage telefonopkald via Wi-Fi eller dataforbindelse.
  • Send sms-beskeder via dit Google Voice- eller Google Fi-telefonnummer.

Hangouts synkroniseres automatisk på de forskellige enheder. Hvis du starter et Hangout på din computer, kan du fortsætte chatten på en anden enhed, f.eks. din telefon.

Noter:

• I marts 2017 meddelte vi, at vi planlægger at udvikle det klassiske Hangouts med fokus på to oplevelser, der kan styrke mulighederne for samarbejde på teams: Google Chat og Google Meet. Nu er både Chat og Meet tilgængelige for G Suite-kunder, og forbrugere får også snart adgang. Den klassiske version af Hangouts vil være fuldt funktionsdygtigt, indtil alle er migreret til Chat og Meet.
  • Det klassiske Hangouts er ikke tilgængeligt i Kina.
  • Din Family Link-konto giver adgang til Hangouts på Android-enheder, men ikke på iPhones/iPads.

Du skal have følgende for at bruge Hangouts

• En internet- eller dataforbindelse.

Krav til system og browser

Inden du går i gang med at bruge Hangouts, skal du tjekke, om din computer har følgende:

Operativsystemer, der fungerer sammen med Hangouts

Hangouts kan bruges sammen med den aktuelle version og to tidligere overordnede versioner af de operativsystemer, der er angivet nedenfor.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu og andre Debian-baserede Linux-distributioner

Webbrowsere, der fungerer sammen med Hangouts

Hangouts fungerer sammen med den aktuelle version og én tidligere overordnet version af de browsere, der er angivet nedenfor.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Derudover fungerer det sammen med Safari 13 eller nyere og Microsoft Internet Explorer 11.

Brug Hangouts

Hangouts kan bruges via:

Se, hvordan du logger ind på Hangouts, når du vælger en app.