Kom igång med klassiska Hangouts

Använd Hangouts om du vill:

• Starta en chattkonversation.
  • Ringa telefonsamtal över Wi-Fi eller data.
  • Skicka sms med telefonnumret till Google Voice eller Google Fi.

Hangouts synkroniseras automatiskt mellan enheter. Om du startar en Hangout på datorn kan du fortsätta chatten på en annan enhet, till exempel på mobilen.

Obs!

• I mars 2017 meddelande vi planer på att utveckla klassiska Hangouts för att fokusera på två funktioner som samlar team: Google Chat och Google Meet. I dag är både Chat och Meet tillgängliga för G Suite-kunder och blir även tillgängliga för användare med konsumentkonton. Vi fortsätter att ge fullständigt stöd till användare av klassiska Hangouts tills alla har migrerats till Chat och Meet.
  • Klassiska Hangouts är inte tillgängligt i Kina.
  • Family Link-kontot kan använda Hangouts på Android men inte på iPhone/iPad.

Det här behöver du för att använda Hangouts

• En internet- eller dataanslutning.

System- och webbläsarkrav

Innan du använder Hangouts kontrollerar du om datorn har följande:

Operativsystem som fungerar med Hangouts

Hangouts fungerar med den nuvarande versionen och de två tidigare huvudversionerna av operativsystemen nedan.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu och andra Debian-baserade Linux-distributioner

Webbläsare som fungerar med Hangouts

Hangouts fungerar med den nuvarande versionen och en tidigare huvudversion av webbläsarna nedan.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Det fungerar även med Safari 13 eller senare och med Microsoft Internet Explorer 11.

Använda Hangouts

Hangouts kan användas i:

Läs om att logga in på Hangouts när du har valt en app.