Als je Google Chat gebruikt, ga je naar het Helpcentrum van Google Chat

Aan de slag met de klassieke versie van Hangouts

U kunt Hangouts gebruiken om een chat te starten.

Hangouts wordt automatisch gesynchroniseerd tussen verschillende apparaten. Als u een Hangout op uw computer start, kunt u doorgaan met chatten op een ander apparaat, zoals uw telefoon.

Opmerkingen:

• In maart 2017 hebben we plannen aangekondigd om de klassieke versie van Hangouts verder te ontwikkelen omdat we ons wilden richten op twee functies waarmee teams kunnen samenwerken: Google Chat en Google Meet. Chat en Meet zijn momenteel beschikbaar voor G Suite-klanten en komen ook beschikbaar voor privégebruikers. We blijven gebruikers van de klassieke versie van Hangouts ondersteunen totdat iedereen is gemigreerd naar Chat en Meet.
  • De klassieke versie van Hangouts is niet beschikbaar in China.
  • Met uw Family Link-account kunt u Hangouts gebruiken op Android-apparaten, maar niet op iPhones/iPads.

Wat u nodig heeft om Hangouts te gebruiken

• Een internet- of dataverbinding.

Systeem- en browservereisten

Controleer voordat u Hangouts gaat gebruiken of uw computer aan de volgende eisen voldoet:

Besturingssystemen die werken met Hangouts

Hangouts werkt met de huidige versie en de twee voorgaande belangrijke releases van de onderstaande besturingssystemen.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu en andere op Debian gebaseerde Linux-distributies

Webbrowsers die werken met Hangouts

Hangouts werkt met de huidige versie en de voorgaande belangrijke release van de onderstaande browsers.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Hangouts werkt ook met Safari 13 en hoger.

Hangouts gebruiken

Hangouts kan worden gebruikt in:

Nadat u een app heeft gekozen, vindt u hier meer informatie over inloggen bij Hangouts.