Aan de slag met de klassieke versie van Hangouts

Je kunt Hangouts gebruiken voor het volgende:

• Een chatgesprek starten.
  • Telefoongesprekken voeren via wifi of mobiele data.
  • Sms'jes sturen met je telefoonnummer van Google Voice of Google Fi.

Hangouts wordt automatisch gesynchroniseerd tussen verschillende apparaten. Als je een Hangout op je computer start, kun je doorgaan met chatten op een ander apparaat, zoals je telefoon.

Opmerkingen:

• In maart 2017 hebben we plannen aangekondigd om de klassieke versie van Hangouts verder te ontwikkelen omdat we ons wilden richten op twee functies waarmee teams kunnen samenwerken: Google Chat en Google Meet. Chat en Meet zijn momenteel beschikbaar voor G Suite-klanten en komen ook beschikbaar voor privégebruikers. We blijven gebruikers van de klassieke versie van Hangouts ondersteunen totdat iedereen is gemigreerd naar Chat en Meet.
  • De klassieke versie van Hangouts is niet beschikbaar in China.
  • Met je Family Link-account kun je Hangouts gebruiken op Android-apparaten, maar niet op iPhones/iPads.

Wat je nodig hebt om Hangouts te gebruiken

• Een internet- of dataverbinding.

Systeem- en browservereisten

Controleer voordat je Hangouts gaat gebruiken of je computer aan de volgende eisen voldoet:

Besturingssystemen die werken met Hangouts

Hangouts werkt met de huidige versie en de twee voorgaande belangrijke releases van de onderstaande besturingssystemen.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu en andere op Debian gebaseerde Linux-distributies

Webbrowsers die werken met Hangouts

Hangouts werkt met de huidige versie en de voorgaande belangrijke release van de onderstaande browsers.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Daarnaast werkt Hangouts met Safari 13 of hoger en Microsoft Internet Explorer 11.

Hangouts gebruiken

Hangouts kan worden gebruikt in:

Nadat u een app heeft gekozen, vindt u hier meer informatie over inloggen bij Hangouts.