De klassieke versie van Hangouts wordt vervangen door Google Chat. Als u Google Chat gebruikt, gaat u naar het Helpcentrum van Google Chat.

Aan de slag met de klassieke versie van Hangouts

Belangrijk:

Opmerkingen:
  • De klassieke versie van Hangouts is niet beschikbaar in China.
  • Met uw Family Link-account kunt u Hangouts gebruiken op Android-apparaten, maar niet op iPhones/iPads.

Systeem- en browservereisten

Controleer voordat u Hangouts gaat gebruiken of uw computer aan de volgende eisen voldoet:

Besturingssystemen die werken met Hangouts

Hangouts werkt met de huidige versie en de 2 voorgaande belangrijke releases van de onderstaande besturingssystemen.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu en andere op Debian gebaseerde Linux-distributies

Webbrowsers die werken met Hangouts

Hangouts werkt met de huidige versie en de voorgaande belangrijke release van de onderstaande browsers.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Hangouts werkt ook met Safari 13 en hoger.