Google Chat korvaa klassisen Hangoutsin. Jos käytät Google Chatia, käy Google Chatin ohjekeskuksessa.

Klassisen Hangoutsin aloitusopas

Tärkeää:

Huomioitavaa:
  • Klassinen Hangouts ei ole käytettävissä Kiinassa.
  • Voit käyttää Hangoutsia Family Link ‑tililläsi Android-laitteella, mutta et iPhonella tai iPadilla.

Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Tarkista ennen Hangoutsin käyttöä, että tietokoneessasi on seuraavat:

Hangoutsin kanssa yhteensopiva käyttöjärjestelmä

Hangouts tukee alla lueteltujen käyttöjärjestelmien nykyisiä versioita ja kahta edellistä merkittävää julkaisua.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu ja muut Debian-pohjaiset Linux-versiot.

Hangoutsin kanssa yhteensopiva selain

Hangouts tukee alla lueteltujen selaimien nykyisiä versioita ja yhtä edellistä merkittävää julkaisua.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Hangouts toimii myös Safari 13:lla ja sitä uudemmilla versioilla.