Klassisen Hangoutsin aloitusopas

Hangoutsin käyttötarkoituksia:

• chat-keskustelujen aloittaminen
  • puhelujen soittaminen Wi-Fi- tai datayhteyden kautta
  • tekstiviestien lähettäminen Google Voice‑ tai Google Fi ‑puhelinnumerosta.

Hangouts synkronoidaan automaattisesti eri laitteilla. Jos aloitat Hangoutin tietokoneella, voit jatkaa chatia toisella laitteella, esimerkiksi puhelimella.

Huomioitavaa:

• Ilmoitimme maaliskuussa 2017, että klassisesta Hangoutsista kehitettäisiin kaksi erillistä sovellusta, joiden avulla tiimit voivat tehdä yhteistyötä: Google Chat ja Google Meet. Molemmat sovellukset ovat nyt G Suite ‑asiakkaiden käytettävissä, ja ne tulevat myöhemmin myös muiden käyttäjien saataville. Klassisen Hangoutsin tuki jatkuu normaalisti, kunnes kaikki käyttäjät ovat siirtyneet Chatin ja Meetin käyttöön.
  • Klassinen Hangouts ei ole käytettävissä Kiinassa.
  • Voit käyttää Hangoutsia Family Link ‑tililläsi Android-laitteella, mutta et iPhonella tai iPadilla.

Hangoutsin käyttöön tarvitset

• internet‑ tai verkkoyhteyden.

Järjestelmä- ja selainvaatimukset

Tarkista ennen Hangoutsin käyttöä, että tietokoneessasi on seuraavat:

Hangoutsin kanssa yhteensopiva käyttöjärjestelmä

Hangouts tukee alla lueteltujen käyttöjärjestelmien nykyisiä versioita ja kahta edellistä merkittävää julkaisua.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu ja muut Debian-pohjaiset Linux-versiot.

Hangoutsin kanssa yhteensopiva selain

Hangouts tukee alla lueteltujen selaimien nykyisiä versioita ja yhtä edellistä merkittävää julkaisua.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Lisäksi se toimii Safari 13:lla tai sitä uudemmalla versiolla ja Microsoft Internet Explorer 11:llä.

Hangoutsin käyttäminen

Hangoutsia voi käyttää seuraavilla tavoilla:

Kun olet valinnut sovelluksen, katso miten voit kirjautua Hangoutsiin.