Det klassiske Hangouts erstattes af Google Chat. Hvis du bruger Google Chat, kan du gå til Hjælp til Google Chat.

Kom godt i gang med den klassiske version af Hangouts

Vigtigt!

• Hvis du ikke har appen til det klassiske Hangouts på en Android- eller iOS-enhed, kan du ikke længere downloade appen.
  • Hvis du vil fortsætte dine samtaler fra det klassiske Hangouts, kan du læse mere i artiklerne Kom godt i gang med Google Chat eller Få flere oplysninger om at skifte fra det klassiske Hangouts til Google Chat.
Bemærk!
  • Det klassiske Hangouts er ikke tilgængeligt i Kina.
  • Din Family Link-konto giver adgang til Hangouts på Android-enheder, men ikke på iPhones/iPads.

Krav til system og browser

Inden du går i gang med at bruge Hangouts, skal du tjekke, om din computer har følgende:

Operativsystemer, der fungerer sammen med Hangouts

Hangouts kan bruges sammen med den aktuelle version og to tidligere overordnede versioner af de operativsystemer, der er angivet nedenfor.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu og andre Debian-baserede Linux-distributioner

Webbrowsere, der fungerer sammen med Hangouts

Hangouts fungerer sammen med den aktuelle version og én tidligere overordnet version af de browsere, der er angivet nedenfor.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Hangouts fungerer også sammen med Safari 13 og nyere.