Kom godt i gang med den klassiske version af Hangouts

Du kan bruge Hangouts til at starte en chatsamtale.

Hangouts synkroniseres automatisk på de forskellige enheder. Hvis du starter et Hangout på din computer, kan du fortsætte chatten på en anden enhed, f.eks. din telefon.

Noter:

• I marts 2017 meddelte vi, at vi planlægger at udvikle det klassiske Hangouts med fokus på to oplevelser, der kan styrke mulighederne for samarbejde på teams: Google Chat og Google Meet. Nu er både Chat og Meet tilgængelige for G Suite-kunder, og forbrugere får også snart adgang. Den klassiske version af Hangouts vil være fuldt funktionsdygtigt, indtil alle er migreret til Chat og Meet.
  • Det klassiske Hangouts er ikke tilgængeligt i Kina.
  • Din Family Link-konto giver adgang til Hangouts på Android-enheder, men ikke på iPhones/iPads.

Du skal have følgende for at bruge Hangouts

• En internet- eller dataforbindelse.

Krav til system og browser

Inden du går i gang med at bruge Hangouts, skal du tjekke, om din computer har følgende:

Operativsystemer, der fungerer sammen med Hangouts

Hangouts kan bruges sammen med den aktuelle version og to tidligere overordnede versioner af de operativsystemer, der er angivet nedenfor.

• Mac OS X
  • Windows
  • Chrome
  • Ubuntu og andre Debian-baserede Linux-distributioner

Webbrowsere, der fungerer sammen med Hangouts

Hangouts fungerer sammen med den aktuelle version og én tidligere overordnet version af de browsere, der er angivet nedenfor.

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox

Hangouts fungerer også sammen med Safari 13 og nyere.

Brug Hangouts

Hangouts kan bruges via:

Se, hvordan du logger ind på Hangouts, når du har valgt en app.