Kom godt i gang med den klassiske version af Hangouts

Du kan bruge Hangouts til at:

• Starte en chatsamtale.
  • Foretage telefonopkald via Wi-Fi eller dataforbindelse.
  • Send sms-beskeder via dit Google Voice- eller Google Fi-telefonnummer.

Hangouts synkroniseres automatisk på de forskellige enheder. Hvis du starter et Hangout på din computer, kan du fortsætte chatten på en anden enhed, f.eks. din telefon.

Noter:

• I marts 2017 meddelte vi, at vi planlægger at udvikle det klassiske Hangouts med fokus på to oplevelser, der kan styrke mulighederne for samarbejde på teams: Google Chat og Google Meet. Nu er både Chat og Meet tilgængelige for G Suite-kunder, og forbrugere får også snart adgang. Den klassiske version af Hangouts vil være fuldt funktionsdygtigt, indtil alle er migreret til Chat og Meet.
  • Det klassiske Hangouts er ikke tilgængeligt i Kina.
  • Din Family Link-konto giver adgang til Hangouts på Android-enheder, men ikke på iPhones/iPads.

Du skal have følgende for at bruge Hangouts

• En internet- eller dataforbindelse.

Download og log ind på Hangouts

1. Download Hangouts-appen Hangouts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Se, hvordan du logger ind på Hangouts.

Hvis du vil ringe til nogen via Hangouts-appen, skal du downloade Hangouts Dialer.

Brug hjælpefunktioner

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Androids hjælpefunktioner i Hangouts, f.eks. hvordan du foretager telefonopkald.