Det går inte att installera pluginprogrammet för Hangouts

Kontrollera att inställningarna är rätt om du har problem med att installera pluginprogrammet för Hangouts eller om ett felmeddelande visas med uppmaning att ominstallera.

Om du använder Chrome behöver du inte pluginprogrammet. Du behöver bara pluginprogrammet om du använder Firefox, Safari, Internet Explorer eller en annan webbläsare.

1. Testa att ladda ned och installera Hangouts-pluginprogrammet igen.
  2. Kontrollera att pluginprogrammet är aktiverat.
    • Firefox: Klicka på Menu > Tools > Add-ons > Plugins (Meny > Verktyg > Tillägg > Pluginprogram). Leta upp Hangouts-pluginprogrammen. De kanske kallas för Google Talk-plugin och plugin-programmet Google Talk Video Renderer: Se till att pluginprogrammet är aktiverat.
    • Safari: Klicka på Preferences > Security > Plug-in settings (Inställningar > Säkerhet > Inställningar för pluginprogram). Leta upp Hangouts-pluginprogrammen. De kanske kallas för Google Talk-plugin och plugin-programmet Google Talk Video Renderer: Kontrollera att pluginprogrammet är tillåtet.
    • Internet Explorer: Klicka på Tools  > Manage add-ons (Verktyg > Hantera tillägg). Under Show (Visa) klickar du på All add-ons (Alla tillägg). Leta upp Hangouts-pluginprogrammen. De kanske kallas för Google Talk plugin och plugin-programmet Google Talk Video Renderer: Kontrollera att pluginprogrammet är aktiverat.
  3. Om du använder Internet Explorer ska du ha 32-bitarsversionen (inte 64-bitars).
  4. Om du använder Windows 8 eller senare byter du till skrivbordsläge för att tillåta pluginprogrammet.
  5. Kontrollera webbläsarens tillägg. Stäng av alla som tillämpar Klicka och kör.

Om du fortfarande har problem efter att du har testat rekommendationerna ovan försöker du med de här felsökningsstegen:

1. Uppdatera sidan i webbläsaren.
  2. Stänga eller avsluta webbläsaren och öppna den igen.
  3. Starta om datorn.
  4. Avinstallera Hangouts-pluginprogrammet och ladda sedan ned och installera om Hangouts-pluginprogrammet igen.
  5. Testa att använda Chrome-webbläsaren som inte kräver pluginprogrammet.