Det går inte att installera pluginprogrammet

Kontrollera att konfigurationen är korrekt om du har problem med att installera pluginprogrammet för Hangouts eller om ett felmeddelande visas med uppmaning att ominstallera.

1. Kontrollera att Google Hangouts Plugin Video Accelerator och Google Hangouts NPAPI Plugin är aktiverade. Använder du Chrome går det att skriva about:plugins i webbläsaren för att visa pluginprogrammen.
  2. Kontrollera att du inte använder 64-bitars Internet Explorer (det här är en 64-bitars webbläsarversion istället för 32-bitars).
  3. Kontrollera att du inte har aktiverat några tillägg av typen klicka och kör.

Om du har fler frågor efter att du kontrollerat konfigurationen följer du de här stegen:

1. Uppdatera sidan i webbläsaren.
  2. Stäng alla öppna Google Hangouts-pluginprocesser.
  3. Stäng alla webbläsarprocesser som är öppna och körs.
  4. Starta om datorn.
  5. Avinstallera och installera om pluginprogrammet.
  6. Prova med en annan webbläsare.

Caroline är Hangouts-expert och skrev den här hjälpsidan. Skicka feedback till henne om sidan nedan.