Ääni- ja videopuhelujen ongelmien korjaaminen

Jos soittamasi puhelun vastaanottaja ei kuule tai näe sinua, toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

Vaihe 1: Laitteiston tarkistaminen

1. Varmista, että mikrofoni, kamera ja kaiuttimet on liitetty tietokoneeseen, ja että ne ovat käytössä (mikrofoni ei ole mykistetty).
    • Jos jokin laite on liitetty USB-liitännän kautta, sinun on ehkä asennettava laitteen valmistajan ohjelmisto.
  2. Varmista, että muut tietokoneen ohjelmat eivät käytä mikrofonia, kameraa tai kaiuttimia.
  3. Tarkista videopuheluikkunan alareunasta, että mikrofoni  tai kamera  on käytössä.

Vaihe 2: Hangoutsin asetusten tarkistaminen

1. Klikkaa videopuheluikkunan yläreunassa Asetukset .
  2. Varmista, että kullekin asetukselle on valittu oikea laite (vaihda laitetta käyttämällä alanuolta Alanuoli):
    • Kamera : Jos kamera toimii, näet videon oikeassa yläkulmassa.
    • Mikrofoni : Voit testata mikrofonin toiminnan puhumalla kuuluvalla äänellä ja kysymällä, kuuleeko keskustelukumppanisi .
    • Kaiuttimet : Voit testata kaiuttimien toiminnan klikkaamalla Testaa.

Vaihe 3: Puhelun ja tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Poistu videokeskustelusta ja liity siihen uudelleen.
  2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Vaihe 4: Toisen henkilön pyytäminen vianetsintään

Jos et näe tai kuule toista henkilöä, pyydä häntä kokeilemaan yllä olevia vaiheita.

Jos ongelmia esiintyy edelleen, Hangouts-keskusteluryhmästä saat apua asiaan perehtyneiltä Hangouts-palvelun käyttäjiltä.

Hangoutsia koskevista ongelmista ilmoittaminen tai palautteen lähettäminen

Voit lähettää kommentteja, ehdotuksia ja teknisiä kysymyksiä Hangouts-videopuheluista Googlelle.

1. Klikkaa videopuheluikkunan yläreunassa Lisää Lisää.
  2. Klikkaa Palaute.
  3. Valitse vasemmalta, haluatko liittää kuvakaappauksen. Kuvakaappaus voi auttaa teknisissä ongelmissa. Voit korostaa tai peittää kuvan kohtia.
  4. Kuvaile ongelma. Kerro siitä mahdollisimman tarkasti.
  5. Valitse Lähetä.