Eksportér dataene dine fra Grupper

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Du kan eksportere og laste ned dataene dine fra Google Grupper. Du kan laste ned data som ikke er slettet. Du kan opprette et arkiv der du kan oppbevare data til eget bruk eller bruke dem i andre tjenester. Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.

Hvis du er superadministrator for Google-domenet ditt, kan du laste ned eller overføre dataene til organisasjonen din. Finn ut hvordan du eksporterer organisasjonens data. Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, kan det hende at enkelte data ikke er tilgjengelige for nedlasting.

Hvilke data blir eksportert?

Opplysninger om deg

Eksporterte data omfatter aktivitet du har utført i grupper på googlegroups.com eller på domenet ditt (hvis du bruker en jobb- eller skolekonto):

• E-postmaler
  • linker til favorittmeldinger
  • linker til favorittgrupper
  • linker til nylig aktivitet:
    • grupper der du nylig har lagt ut noe
    • grupper du nylig har sett på
    • samtaler der du nylig har lagt ut noe
    • samtaler du nylig har sett på
    • nylige søk
Informasjon om grupper du eier

Eksporterte data omfatter informasjon om hver gruppe du eier på googlegroups.com eller på domenet ditt (hvis du bruker en jobb- eller skolekonto):

• arkiverte tråder og meldinger med Google Grupper-spesifikke etiketter
  • meldinger på vent
  • gruppens emnemerker og kategorier
  • medlemskapsinformasjon som omfatter
    • medlemmets e-postadresse
    • visningsnavn for gruppen
    • når medlemskapet sist ble endret
    • om medlemmet er eier, administrator eller medlem

Disse dataene omfatter også informasjon om brukere som er utestengt fra gruppen, invitert til gruppen eller har en ventende forespørsel om å bli med i gruppen.

• Gruppeinformasjon som omfatter
    • gruppens navn
    • e-postadresse
    • beskrivelse
    • automatiske svar
    • bunntekst
    • emneprefiks
    • velkomstmelding
    • egendefinert svar
    • varsel om avvisning av melding