Ryhmien datan eksportointi

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Voit viedä ja ladata Google Ryhmien datasi. Voit ladata datan, jota ei ole poistettu. Voit luoda arkiston dataasi varten tai käyttää sitä toisessa palvelussa. Lue lisää datan lataamisesta.

Jos olet Google-verkkotunnuksesi pääkäyttäjä, voit ladata tai siirtää organisaation dataa. Lue lisää organisaation datan eksportoinnista. Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen tiliä, et ehkä voi ladata kaikkea dataa.

Mikä data eksportoidaan?

Käyttäjää koskevat tiedot

Eksportoitu data sisältää toimintasi ryhmissä osoitteessa googlegroups.com tai verkkotunnuksessa (jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen tiliä):

• Sähköpostimallit
  • Linkit suosikkiviesteihin
  • Linkit suosikkiryhmiin
  • Linkit viimeisimpään toimintaan:
    • Ryhmät, joihin on postattu viimeksi
    • Ryhmät, joita on katsottu viimeksi
    • Keskustelut, joihin on postattu viimeksi
    • Keskustelut, joita on katsottu viimeksi
    • Viimeisimmät haut
Omistamiasi ryhmiä koskevat tiedot

Viety data sisältää tietoja kustakin omistamastasi ryhmästä osoitteessa googlegroups.com tai verkkotunnuksessasi (jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen tiliä):

• Arkistoidut ketjut ja viestit, joissa on Google Ryhmiin liittyviä tunnisteita
  • Odottavat viestit
  • Ryhmän aihetagit ja luokat
  • Jäsenyystiedot, jotka sisältävät seuraavat:
    • Jäsenen sähköposti
    • Ryhmälle julkisesti näkyvä nimi
    • Jäsenyyden viimeisin muuttamisajankohta
    • Jäsenen rooli: omistaja, hallinnoija tai jäsen

Tämä data sisältää tietoja käyttäjistä, joille on annettu porttikielto ryhmään, jotka on kutsuttu ryhmään tai joilla on odottava liittymispyyntö ryhmään.

• Ryhmän tiedot, jotka sisältävät seuraavat:
    • Ryhmän nimi
    • Sähköposti
    • Kuvaus
    • Automaattiset vastaukset
    • Alatunnisteteksti
    • Aiheen etuliite
    • Tervetuloviesti
    • Oma vastaus
    • Hylättyä viestiä koskeva ilmoitus