Exportera en lista över gruppmedlemmar

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

Det går att ladda ned en lista med gruppmedlemmar och deras e-postadresser till en CSV-fil. Läs in listan i ett kalkylblad för att hantera gruppmedlemskap, räkna medlemmar eller ordna mindre grupper inom gruppen.

Export av en lista med gruppmedlemmar kräver medlemskap i gruppen och behörigheten Vem kan hantera medlemmar. För att visa medlemmarnas e-postadresser krävs behörigheten Vem kan visa medlemmarnas e-postadresser.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Medlemmar till vänster.
  4. Klicka på Exportera lista  ovanför listan.