Eksportér en liste over gruppemedlemmer

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Du kan laste ned en liste over gruppemedlemmene og e-postadressene deres i en CSV-fil. Du kan laste inn listen i et regneark for å administrere gruppemedlemskap, telle medlemmene eller organisere mindre grupper i gruppen din.

Du må være medlem av gruppen og ha tillatelsen «Hvem kan administrere medlemmer?» for å kunne eksportere listen over gruppemedlemmer. For at du skal kunne se e-postadressene til medlemmene i gruppen, må du ha tillatelsen «Hvem kan se medlemmenes e-postadresser?».

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Medlemmer til venstre.
  4. Klikk på Eksportér listen  over listen.